HÍREK

A lányok is elkezdték

2015-07-19

A lányok is elkezdték

A héten megkezdte a felkészülést a bajnoki szezonra az MTK Hungária együttese. A nyári pihenést követően a játékosok nagy elánnal vetették bele magukat a munkába. Két „régi-új" arc is feltűnt az edzéseken, a következő idényre ugyanis két korábbi MTK-játékos, Nagy Ágnes és Pinczi Anita is visszatért a csapathoz. Medgyes Péter vezetőedzőt kérdeztük.

– Milyen állapotban tért vissza a szabadságról a csapat?

– A lányok idén több mint egy hónapot pihentek. Az ilyen hosszúra nyúló vakáció szokatlan, de mindenki megérdemelte, ki kellett pihenniük az előző idényt. Az összes játékos felüdülve érkezett vissza, és úgy érzem, már alig várják, hogy elkezdődjön a szezon.  

– Mi lesz a felkészülés menete?

– Az elkövetkező hét folyamán megkezdjük a felkészülési mérkőzések sorozatát: szerdán a szlovák bajnok, Nové Zamky együttese ellen lépünk pályára, míg szombaton a horvát Osijek csapatával játszunk. Ezen kívül több edzőmeccs is vár ránk a későbbiekben, lépésről-lépésre haladunk. 

– Milyen változások vannak a keretben?

– Örülök neki, hogy sikerült  megerősíteni az együttest. Két válogatott játékos, Nagy Ágnes és Pinczi Anita is az MTK Hungária színeit képviseli immár, de további változások is várhatók.  A jövő héten még teljes létszámban, együtt edz a csapat, mindenkinek van esélye a bizonyításra. Mivel rengeteg a jó játékos, így a hét végén fogom szűkíteni a keretet. 

– Mik az MTK Hungária idei céljai?

– Mindannyiunkban dolgozik a múlt, hiszen igaz, hogy veretlenül, de elveszítettük az előző bajnokságot. Egyértelmű célunk a bajnoki cím visszahódítása, ezért mindent meg fogunk tenni a siker érdekében. 

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-25 20:00 ÚJ HIDEGKUTI NÁNDOR STADION

ETO FC GYŐR

VS

MTK BUDAPEST

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok