HÍREK

“A legapróbb dolgokban is a fejlődni szeretnénk” - bemutatjuk klubunk utánpótlás-koordinátorát

2020-07-31

“A legapróbb dolgokban is a fejlődni szeretnénk” - bemutatjuk klubunk utánpótlás-koordinátorát

Korozmán Krisztián lett az MTK Hungária FC utánpótlás-koordinátora. Vele beszélgettünk a feladatköréről, a toborzóról és a célokról.

Korozmán Krisztián személyében új szakemberrel bővült az MTK Hungária FC stábja. A futsal NB I-ben több mint 200 mérkőzésen pályára lépő fiatalember lett klubunk utánpótlás-koordinátora.

“Csopaki István szakágvezető keresett meg a megtisztelő lehetőséggel, melyet nagy örömmel vállaltam el. Pályafutásom befejeztével ugyanebben a feladatkörben dolgoztam a Testnevelési Egyetemen, büszkeséggel tölt el, hogy mostantól egy ilyen patinás és sikeres klub kötelékébe tartozhatom. Egyáltalán nem ismeretlen számomra a közeg, ugyanis két testvérem is futballozott az MTK Budapest színeiben” - mondta a korábban az utánpótlás-válogatottban is szereplő szakember.

A feladatköréről így nyilatkozott:

“Minden olyan feladat hozzám tartozik, mely nem az edzésen belül történik. Én felelek azért, hogy az UP-együttesek rendben eljussanak az edzésekre, mérkőzésekre, a játékosok igazolásai rendben legyenek. Napi kapcsolatban vagyok az edzőkkel, folyamatosan egyeztetetünk, hogy nekik már csak a szakmai résszel kelljen foglalkozniuk.”

Korozmán Krisztián aktív szerepet vállalt a klubunk áltál szervezett toborzón is, mely nagy sikerrel zárult.

“A vezetőség, az edzők, a játékosok és nem utolsósorban a szülők részéről is rengeteg pozitív visszajelzést kaptunk. Sikerült jó futballistákat a klubhoz csábítani, így nem csak mennyiségben, hanem minőségben is előre léptünk.”

A célokról így nyilatkozott utánpótlás-koordinátorunk:

“A legapróbb dolgokban is fejlődni szeretnénk. Célunk, hogy a lehető legmagasabb színvonalú szakmai munkát végezzük a lehető legjobb körülmények között, a játékosaink folyamatosan fejlődni tudjanak, idővel pedig a felnőtt együttesben is meghatározó szerepet töltsenek be.”

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-25 20:00 ÚJ HIDEGKUTI NÁNDOR STADION

ETO FC GYŐR

VS

MTK BUDAPEST

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok