HÍREK

A Soroksár ellen játszik felnőtt csapatunk, pályán az U17 és az U14 - Hétvégi program

2021-11-05

A Soroksár ellen játszik felnőtt csapatunk, pályán az U17 és az U14 - Hétvégi program

U19-es és U15-ös együttesünk hétvégi bajnoki mérkőzése elmarad.

A legutóbbi körben Szombathelyen három pontot szerző felnőtt csapatunk ezúttal is idegenben lép pályára a Simple Női Ligában. Farkas Attila együttese vasárnap (november 7.) 14 órakor a sereghajtó Soroksár SC gárdájával találkozik a Kocsis Sándor Sportközpontban.

Ellenfelünk az eddig kilenc fordulóban öt pontot gyűjtött, egy győzelem és két döntetlen mellett hatszor szenvedett vereséget.

Az újonccal a bajnokság 3. fordulójában már találkoztunk, akkor Sipos Lilla, Vachter Fanni, Brianna Taylor és Pinczi Anita góljával 4-0-ra nyertünk hazai pályán.

U17-es csapatunk a következő napokban kétszer is pályára lép. Előbb szombaton (november 6.) 16:30-kor a PMFC-t fogadjuk a Tichy Lajos Sportcentrumban, majd jövő hét szerdán (november 10.) 12 órakor kerül pótlásra az Illés Akadémia-Viktória elleni idegenbeli bajnoki.

A regionális bajnokságban szereplő U14 vasárnap (november 7.) mérkőzik meg a Kaposvári Rákóczi BFLA gárdájával 13 órakor idegenben.

Az U19 és az U15 hétvégére tervezett PMFC elleni összecsapása későbbi időpontban kerül lejátszásra.

A találkozókra a belépés ingyenes, de védettségi igazolvány vagy EESZT-applikációból bemutatott védettségi igazolás, valamint személyi igazolvány felmutatása szükséges.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-26 11:00 ETO STADION

ETO FC GYŐR U15

VS

MTK BUDAPEST U15

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok