HÍREK

A Tehetségek Kupáján vettünk részt

2023-01-25

A Tehetségek Kupáján vettünk részt

Jászberényben rendezett teremtornán mérettette meg magát csapatunk.

Az U13-as korosztályban a Jászberényben megrendezett Tehetségek Kupáján vett részt utánpótlás-csapatunk.

Fiataljaink az A-csoportban a Nagykáta SE és az Astra-Activtek HFC-Üllő ellen is gól nélküli döntetlent játszottak, míg a csoportkör utolsó fordulójában a jászberényi Tehetség SE 2-0-ra diadalmaskodott.

A további eredmények kedvezően alakultak csapatunk számára, így a csoport második helyén végezve egyből az elődöntőbe jutottunk. A legjobb négy között a DEAC ellen egy utolsó percben kapott góllal veszítettünk, így a harmadik helyért léphettünk pályára.

A bronzmérkőzésen a Tehetség SE ellen a rendes játékidő nem hozott gólt, az izgalmas büntetőpárbajt pedig a hazaiak nyerték, így együttesünk a negyedik helyen zárt.

Bár érmet nem szereztünk, a torna szervezőinek döntése értelmében kapusunk, Árokszállási Sophie lett a viadal legjobb hálóőre!

Csapatunk kerete a tornán: Árokszállási Sophie, Pergel Flóra (kapusok), Grezsák Kira, Dudás Eszter, Póta Judit, Szécsi Vivien, Bodor Nóra, Furculita Maya, Szabó Blanka, Feigl Flóra.

Szoliva Zsolt vezetőedző értékelése: - A lányok játékán nagyon érződött, hogy csak szabadtéren játszunk, a teremben kifejezetten idegenül mozogtunk, csúszkáltunk, nem voltunk elég fineszesek, hogy dominálni tudjunk. A védekezésünk hiába volt többnyire szervezett, az ellenfél kapuja előtt rengeteg rossz döntést hoztunk, a kapuralövések ereje és iránya sem volt megfelelő. A tapasztalatszerzés mellett üde színfolt, hogy a mezőny legjobb kapusa Árokszállási Sophie lett. Köszönjük a meghívást Csörghe Tamásnak, a torna lebonyolítása hibátlan volt. 

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2023-05-31 17:00 PUSKÁS FERENC LABDARÚGÓ AKADÉMIA

PUSKÁS AKADÉMIA FC

VS

MTK

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok