HÍREK

Bajnoki rangadót és kupaelődöntőt vív felnőtt csapatunk, pályán U16-os együttesünk

2021-03-26

Bajnoki rangadót és kupaelődöntőt vív felnőtt csapatunk, pályán U16-os együttesünk

U19-es és U14-es gárdánk ezen a hétvégén nem lép pályára, a legkisebbek április első napján vívnak bajnokit.

Felnőtt csapatunk két győzelemmel indította a tavaszt a Simple Női Ligában, szombaton pedig újabb rangadó vár Tóth Mihály együttesére. 15:45-kor a tabella harmadik helyén álló Diósgyőr vendégei leszünk a DVTK Stadionban, a mérkőzést élőben közvetíti az M4 Sport+ (Duna World).

A tavaszt a Haladás-Viktória elleni győzelemmel (1-0) és a FTC-Telekom elleni döntetlennel (2-2) kezdő miskolciakkal eddig kétszer találkoztunk a bajnokságban, előbb 2-0-ra, majd 2-1-re nyertünk.

Szerdán pedig jön az Országos Női Magyar Kupa elődöntője, március 31-én, szerdán 17 órától az FTC-Telekom otthonában. A fináléba jutás egy mérkőzésen dől el.

Az elmúlt két körben győzedelmeskedő U19 a hétvégén nem lép pályára, mivel a Vasas Akadémia elleni összecsapást elhalasztották.

U16-os gárdánk szombaton 15:30-kor hazai pályán gyarapíthatja bajnoki pontjai számát, Vass János együttesének ellenfele az FC Hatvan lesz a Tichy Lajos Sportcentrumban.

A bajnokságot hibátlan mérleggel vezető U14 márciusban már nem játszik bajnokit, legközelebb Szekszárdon vendégszerepel a csapat április első napján.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-03-29 11:00 ÜSTÖKÖS FC GYŐR SPORTTELEP

ETO FC GYŐR U19

VS

MTK BUDAPEST U19

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok