HÍREK

Bécsi randevú

2015-02-16

Bécsi randevú

Az Antalyán egymást váltó MTK futballcsapatok a bécsi repülőtéren találkoztak egymással. A férfiak hazaérkeztek, a nők pedig indultak a kellemes körülményeket biztosító edzőtáborba.

Este már jelentkeztek is közösségi oldalukon a női szakosztály vezetői, miszerint hosszú utazást követően megérkeztek Belekbe, az ötcsillagos Hotel Arcadiába. A szobák belakása és a vacsora után a játékosok már pihentek, de a stáb még bejárta az Arcadia Hotel területét, felderítendő a heti program terepét.

Hétfő délelőtt a szállodakomplexumban lévő füves pályán tartott edzést Medgyes Péter vezetőedző, majd rehabilitációs foglalkozások, úszás, délután pedig újabb edzés várt a játékosokra. Az alkalmas időjárás mellet az sem mindegy, hogy a rengeteg errefelé készülő klubnak és a szervezésnek köszönhetően, kívánt erősségű ellenfelekkel lehetett felkészülési mérkőzéseket lekötni. Változások adódnak, így kedden a fehérorosz utánpótlás-válogatott helyett az osztrák Graz együttesével játszik Belekben az MTK Hungária FC.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-20 19:00 BUDAÖRSI VÁROSI STADION

BUDAÖRS

VS

MTK BUDAPEST

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok