HÍREK

Debütálásra várva (LAPSZEMLE)

2014-11-11

Debütálásra várva (LAPSZEMLE)

Az MTK Hungária FC-t erősítő Aschenbrenner Réka még kívülről nézte végig a Lazio vereségét a római derbin.

Bár a Serie B legutóbbi játéknapján Aschenbrenner Réka és a tavasszal még szintén a női NB I-ben szereplő Budapest Honvédot erősítő, albán Aurora Seranaj csapata, a Lazio kikapott a Roma otthonában 3–0-ra, van minek örülni.

Azért a Trevi-kútba érdemes némi aprópénzt hajítani. Nem csupán Róma, de a világ egyik legszebb szökőkútjáról van szó, márpedig az ősrégi, népi hiedelem szerint, aki háttal, a válla felett dob néhány érmét, az visszatér az olasz fővárosba. Per momentán Aschenbrenner Réka nem vissza-, hanem hazatérni sem szándékozik a napfényes Itáliából, mi több, a Serie B-ben szereplő Lazióban szeretne védeni. Erre minden sansza megvan, ha végre megérkeznek a bemutatkozásához szükséges hivatalos iratok. És ez még akkor is igaz, ha legutóbb súlyosnak tűnő vereséget szenvedett a pályafutását szűkebb pátriájában, Veszprémben kezdő, a későbbiekben a Ferencvárost, a BNLC-Csepelt, a Budapest Honvédot és – papíron – az MTK Hungária FC-t erősítő kapus jelenlegi együttese.

– Elvesztettünk egy nagyon fontos rangadót a Roma ellen, nem játszott jól a csapat – mondta Aschenbrenner Réka. – Aurora Seranaj papírjai már megjöttek, játszott is, ám az enyém valószínűleg azért nem lett kész, mert pár nappal később küldték el otthonról. Egyébként jól érzem magam, minden rendben van. Úgy érzem, a csapattársak az edzések jók, úgyhogy igen, már csak a debütálásom hiányzik.

Teljes cikk itt.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-03-30 15:00 DVTK EDZŐKÖZPONT

DIÓSGYŐRI VTK

VS

MTK BUDAPEST

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok