HÍREK

Dunai úr gratulált a lányoknak

2014-08-15

Dunai úr gratulált a lányoknak

Csapatunk BL továbbjutását követően főtámogatónk vezérigazgatója az alábbi levelet küldte:

„A Stadler Csoport nevében tisztelettel és szeretettel gratulálok a Csapatnak és a szakmai stábnak. A világ egyik jelentős vasúti járműgyártójaként megtiszteltetés számunkra, hogy cégünk logóját viselik a mezükön. Önök újra és újra meggyőznek engem arról, hogy szponzori támogatásunk jó helyre kerül. Köszönöm Önöknek a teljesítményt, az újabb, immár zsinórban harmadik százszázalékos BL-csoportgyőzelmet.

Külön köszönöm a „régieknek”, hogy az új játékosainkat ilyen rövid idő alatt befogadták, az újaknak pedig azt, hogy ilyen rövid idő elég volt nekik ahhoz, hogy úgy kűzdjenek a kék-fehér színekért, mintha öt éve nálunk játszanának.

Ne feledjék: nagyon nehéz szezon következik. Mindenki Önöket akarja legyőzni, mindenkinek „csípi a szemét” az Önök félelmetes sorozata. A remek győzelmek mellett nyilván lesznek fájó vereségek is. Jegyezzék meg: az üzleti életre ugyanaz igaz, mint a sportra: csak azokat nem érik fájó vereségek, akik kellőképpen alacsonyra teszik a mércét maguk előtt. Önök nem ilyenek. Én sem. Ezért vagyunk egymás mellett és remélem, hogy ez még sok évig így lesz.

Hajrá MTK !!!.

Üdvözlettel:
Dunai Zoltán

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-20 19:00 BUDAÖRSI VÁROSI STADION

BUDAÖRS

VS

MTK BUDAPEST

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok