HÍREK

Elöl és hátul is rendben vagyunk

2019-03-29

Elöl és hátul is rendben vagyunk

A Jet-Sol Liga 16. fordulójában csapatunk az Astra-ALEF HFC-t látjuk vendégül Monoron. A szombati mérkőzés kapcsán Lauren Bermannel beszélgettünk.

15 fordulót követően csapatunk a második helyen áll a Jet-Sol Liga tabelláján. Cseh András tanítványai mindössze 11 gólt kaptak – csakúgy, mint a listavezető Ferencváros.

A hátsó négyesünk nagyon összeszokott, régóta játszanak együtt – kezdte Lauren Berman, csapatunk amerikai támadója. – Nemcsak jó játékosok, de magabiztosak, és remekül kiegészítik egymást a pályán.

A támadások terén kicsit más a helyzet: a felkészülés során nagyon kevés gólt szereztünk, és az első tavaszi fordulóban a DVTK ellen sem tudtunk betalálni. Aztán a legutóbbi két mérkőzésünkön kiszakadt a gólzsák: 11-et számoltunk a Győrre és az MLÉ-re.

Rengeteget dolgoztunk a pontrúgásainkon, így remek arányban tudjuk gólra váltani a szögleteket és a szabadrúgásokat – vélekedett Lauren. – Ráadásul edzéseken sok kispályás gyakorlatot csinálunk, amelyek során rengeteg alkalmunk nyílik lövéseket, befejezéseket gyakorolni, ez pedig jó hatással van az önbizalmunkra.

Nem könnyíti meg Cseh András dolgát, hogy a télen távozott két amerikai légiósunk, Kayla Cappuzzo és Nicole Molen. Mindketten meghatározó tagjai voltak csapatunknak, mégis úgy tűnik, nem okoz megoldhatatlan problémát hiányuk..

Remekül pótolják őket a lányok: Magyarics Zoé a bal szélen, Oláh Adrienn középen, és Csányi Dia is többet segít be a védekezésben.

2019. március 30. 14:00 MTK Hungária FC–Astra-ALEF HFC (Jet-Sol Liga, 16. forduló); Balassi Bálint utcai Stadion

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-26 11:00 ETO STADION

ETO FC GYŐR U15

VS

MTK BUDAPEST U15

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok