HÍREK

Fiúk ellen játszott edzőmeccset U19-es csapatunk

2022-10-09

Fiúk ellen játszott edzőmeccset U19-es csapatunk

A bajnoki szünetben sem maradt mérkőzés nélkül csapatunk.

Az U19-es válogatott Eb-selejtezői miatt a hétvégén nem rendeztek fordulót az utánpótlás-bajnokságokban, de leány U19-es együttesünk így sem maradt edzőmérkőzés nélkül. Csapatunk remek iramú, fejlesztő hatású edzőmeccset játszott a Budafok korosztályos fiú gárdájával - ezúttal nem az eredmény volt a lényeg.

A találkozón minden játékos legalább 60 perc játéklehetőséget kapott, emellett a futballistákkal Nagy Réka erőnléti edző is foglalkozott.

A mérkőzésen Könczey Zsolt vezetőedző az alábbi kezdőcsapatot küldte pályára: Fehér L. - Vajda L., Galambos V., Pára H., Herczik D. - Almási V., Diramerján Zs., Horváth L. - Erdei R., Farkas L., Végh A. Csereként lehetőséget kapott: Kovács L., Gabona L., Bor Cs., Petőfi B., Molnár E., Siposs J., Bezzeg Zs.

Vezetőedzőnk így értékelte a találkozót: - Mindig jó fiúk ellen játszani. Az első 5 percben gyorsan kaptunk 2 gólt, majd olyat láttam a lányoktól, amit idáig még nem. Felvettük a fiúk tempóját és kemény, pontos passzokat, szuper párharcokat és nagy melót láttam a pályán. A félidőben lejött a csapat és boldog arcokat láttam, nagyon büszke voltam a lányokra. Élmény volt számunkra ez a mérkőzés a vereség ellenére is, fogunk még játszani a Budafok csapatával, hiszen remek edzői csapatot tettek össze ott, és hasonló értékek alapján foglalkoznak a játékosokkal, mint nálunk. Köszönjük nekik a mérkőzést!

Almási Virág így látta a mérkőzést: - Egy nagyon jó iramú meccset tudtunk játszani, annak köszönhetően, hogy fel tudtuk venni a fiúk gyorsaságát. Szépen és okosan játszottunk, gyors passzokkal, forgatásokkal. Az eddigi legjobb meccsünket játszottuk, jó volt látni, hogy valójában mit is tudunk.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-03-29 11:00 ÜSTÖKÖS FC GYŐR SPORTTELEP

ETO FC GYŐR U19

VS

MTK BUDAPEST U19

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok