HÍREK

Friss bajnok érkezik: Murár Viktória az MTK-nál folytatja!

2022-06-21

Friss bajnok érkezik: Murár Viktória az MTK-nál folytatja!

A Ferencvárostól érkezett játékos úgy látja, klubunknál nagyobb esélye van a fejlődésre és az előrelépésre karrierjében.

Az MTK Budapest csapatánál folytatja pályafutását a 2022/23-as szezontól Murár Viktória. A 2006-os születésű, U16-os válogatott támadó középpályás bajnoki címet szerzett a Ferencvárossal, a mögöttünk álló évadban már többször is pályára lépett az NB I-ben, most azonban a váltás mellett döntött.

- Viktóriával hosszú távú szerződést kötöttünk. Tökéletesen beleillik abba a koncepcióba, amit elkezdtünk és amiben hiszünk - mondta Murár leigazolását követően Csopaki István szakágvezető.

A szerződés aláírását követően a fiatal játékos nyilatkozott honlapunknak a döntéséről.

Hogyan adódott az MTK-s lehetőség?

- Csopaki István női szakágvezető az egyik MTK elleni U17-es találkozónk után keresett meg és többször is beszéltünk a klubbal. A szezon végén több választási lehetőségem is volt, de úgy éreztem, hogy a fejlődésem szempontjából az a legjobb döntés, ha az MTK-nál folytatom a pályafutásom.

Milyen szempontok alapján döntöttél így?

- Elsősorban az MTK koncepciója volt a kulcs, nagyon szimpatikus volt az, amit felvázoltak a számomra. Abban állapodtunk meg, hogy fiatal korom ellenére az NB I-es együttes tagja leszek, velük is fogok edzeni, az pedig már csak rajtam múlik, hogy a bajnokikon mekkora szerepet tud nekem szánni a szakmai stáb, de érzésem szerint minden esélyem megvan arra, hogy kellő játéklehetőséghez jussak.

Mi az egyéni célkitűzés a 2022/23-as idényre?

- Igyekszem minden megmozdulásommal segíteni a csapatot, szeretném megmutatni, hogy mire vagyok képes, ezáltal pedig biztosan sok időt tölthetek majd a pályán az NB I-ben is, ami hosszabb távon jól szolgálja majd a fejlődésemet.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-20 19:00 BUDAÖRSI VÁROSI STADION

BUDAÖRS

VS

MTK BUDAPEST

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok