HÍREK

Görög válogatott játékost igazoltunk

2022-07-15

Görög válogatott játékost igazoltunk

Csapatunkban folytatja pályafutását Maria Palama.

Görög válogatott védővel erősített az új szezonra csapatunk, miután aláírta szerződését az elmúlt két idényt a DVTK-nál töltő Maria Palama.

A 22. születésnapját június 14-én ünneplő futballista hazájában, a görög élvonalban szereplő Odysseas Glyfadas csapatában kezdte pályafutását, majd az Elpides Karditsas együtteséhez igazolt. Egy szezont követően a PAOK szerződtette, amely csapattal mindössze 17 évesen már a Bajnokok Ligájában szerepelt, az idény végén pedig görög bajnok lett. 2018-ban Olaszországba szerződött, és lett az Empoli játékosa.

Nem lesz számára ismeretlen a Simple Női Liga, az elmúlt két szezont ugyanis a DVTK együttesénél töltötte. A miskolci csapatban 42 tétmérkőzésen kapott szerepet, melyeken hat gólig jutott.

Az előző szezonban összesen háromszor vette be csapatunk kapuját. Tavaly szeptemberben duplázott, míg tavasszal egyszer volt eredményes.

Maria Palama folyamatosan tagja volt a görög utánpótlás-válogatottnak, a felnőttek között is többször lehetőséget kapott felkészülési találkozókon és vb-selejtezőkön.

“Maria Palama személyében egy gólerős védővel erősítettünk. Jól ismeri a honi élvonalat, hiszen az elmúlt két évet Miskolcon töltötte. Jó mentalitású futballista, aki fiatal kora ellenére komoly nemzetközi tapasztalattal rendelkezik” - mondta az új igazolásról Csopaki István szakágvezető.

Új játékosunk duplája az MTK ellen:

 

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-03-20 18:00 SÁNDOR KÁROLY LABDARÚGÓ AKADÉMIA

MTK BUDAPEST

VS

FTC-TELEKOM

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok