HÍREK

Győzelem Kispesten

2015-11-09

Győzelem Kispesten

Az MTK Hungária FC százszázalékos teljesítménnyel listavezető U17-es együttese, a Budapest Honvéd otthonába látogatott vasárnap délelőtt. A kék-fehérek a papírformának megfelelően magabiztosan nyertek, azonban ezúttal vezéráldozattal járt a siker.

Budapest Honvéd – MTK Hungária FC (U17) 0-5 (0-3)
Budapest Honvéd: Tanács – Istvánfi (Szabó N., 77.), Wittner, Sitku, Mészáros (Szeibert, 60.) –  Malinovszky, Romanoczki, Buchmüller (Muzellák, 77.), Kuhár (Kós G., 64.) – Harsányi, Kökény (Kelenföldi, 41.) Vezetőedző: Schumi Dorottya
MTK Hungária FC: Steinbach – Anda, Bodnár B. (Hideg, 51.), Váradi, Molnár E. – Vasas, Gősi, Vígh K., Papp A. (Szabó T., 2., Csolti Réka, 41.) – Oláh A. (Kubitsch, 35.), Dorner
Vezetőedző: Nikandish Hossein
Gólszerző(k): Oláh A., Vasas, Csolti, Dorner (2)
Kiállítva: Anda

A kék-fehérek már az első félidőben eldöntötték a meccset: negyedóra játékot követően Oláh Adrienn szerzett vezetést, melyet hat perccel később Vasas Lea duplázott meg. Az első játékrész hajrájában érkezett a góllövőlistát vezető Dorner Dóra, és találatának köszönhetően végül háromgólos vendégelőnnyel vonultak pihenőre a csapatok. 
A második félidő nagyjából ott folytatódott, ahol az előző véget ért, és két perc játékot követően Csolti Réka zörgette meg a Budapest Honvéd hálóját. Ám továbbra sem állt le Schumi Dorottya együttese, és Dorner Dóra második góljával beállította az 5-0-s végeredményt. Némi öröm az ürömben, hogy a hajrában kiállították a csapat alapemberét, Anda Letíciát, így ő a következő bajnokiról mindenképpen lemarad.
Az MTK Budapest U17-es együttese ezzel a győzelemmel továbbra is veretlenül vezeti a bajnokságot, és önbizalommal telve készülhet az ETO FC Győr elleni rangadóra. 

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-26 11:00 ETO STADION

ETO FC GYŐR U15

VS

MTK BUDAPEST U15

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok