HÍREK

Győzelmekkel kezdtük az U19-es Futsal7végét

2022-12-18

Győzelmekkel kezdtük az U19-es Futsal7végét

“Fehér” csapatunk mindkét összecsapását megnyerte Mogyoródon.

A hétvégén megkezdte szereplését klubunk az 1. Leány U19-es Futsal7végén, mely az MLSZ Pest Megyei Igazgatósága által kerül megrendezésre.

A mogyoródi Grosics Gyula Sportcsarnokban végül csak “Fehér” csapatunk lépett pályára az aktuális fordulóban, “Kék” együttesünk mérkőzései elmaradtak.

Gárdánk előbb a KISE, majd az FC Hatvan ellen diadalmaskodott, így remekül kezdte a viadalt, mely januárban folytatódik.

“Fehér” csapatunk kerete: Fehér L., Herczik D., Almási V., Végh A., Galambos V., Erdei R., Farkas L.

Eredmények:
MTK “Fehér”–KISE 4-2

Gólszerzőink: Végh A., Farkas L., Erdei R., Almási V.

FC Hatvan–MTK “Fehér” 2-11

Gólszerzőink: Végh A. (7), Erdei R. (2), Almási V., Herczik D.

Gendur Gábor edző értékelése: - Nagyon örülünk, hogy lehetőségünk van futsalozni, két csapattal indultunk a Pest megyei női U19 futsal I. osztályban, az első fordulóban azonban csak az egyik csapatunk lépett pályára, másik csapatunk mérkőzései sajnos elmaradtak. A lejátszott két mérkőzés remekül sikerült, az első meccsen lassan alkalmazkodtunk a csúszós talajhoz, de folyamatosan lett egyre jobb a játék és sikerült hátrányból fordítanunk. A második meccsen már az első másodpercekben betaláltunk és végig kézben tartottuk a mérkőzést, így két győzelemmel tudtunk kezdeni. Várjuk a folytatást mindkét csapatunkkal.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-25 20:00 ÚJ HIDEGKUTI NÁNDOR STADION

ETO FC GYŐR

VS

MTK BUDAPEST

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok