HÍREK

Három csapatunk is az FTC ellen lép pályára - Hétvégi program

2021-10-15

Három csapatunk is az FTC ellen lép pályára - Hétvégi program

U17-es együttesünk nem lép pályára a hétvégén.

A kupaforduló után folytatódó Simple Női Liga 8. körében felnőtt csapatunk rangadót játszik. A tabella harmadik helyén álló együttesünk ellenfele a listavezető FTC-Telekom lesz a BKV Előre Sporttelepen szombaton (október 16.) 14 órakor.

Az edzőváltás után a legutóbbi három bajnoki mérkőzésüket megnyerő zöld-fehérekkel a bajnokság első fordulójában már találkoztunk, akkor Vachter Fanni és Nagy Virág góljával idegenben diadalmaskodtunk 2-1-re.

U19-es csapatunk is az FTC ellen lép pályára, az összecsapásra szombaton (október 16.) 10 órakor kerül sor a Kocsis Sándor Sportközpontban. Az U15 vasárnap (október 17.) mérkőzik meg a zöld-fehérekkel, 10 órától a Tichy Lajos Sportcentrumban.

Pályára lép a regionális bajnokságban szereplő U14 is, méghozzá vasárnap (október 17.) 9 órakor a BMTE-Airnergy FC otthonában, a Budafoki MTE Sporttelepen.

U17-es gárdánk szintén az FTC ellen lépett volna pályára, de a mérkőzést későbbi időpontra halasztották.

A találkozókra a belépés ingyenes, de védettségi igazolvány vagy EESZT-applikációból bemutatott védettségi igazolás, valamint személyi igazolvány felmutatása szükséges.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-20 10:00 PUSKÁS FERENC LABDARÚGÓ AKADÉMIA

PUSKÁS AKADÉMIA FC U19

VS

MTK BUDAPEST U19

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok