HÍREK

Hatgólos győzelemmel startoltak

2014-09-15

Hatgólos győzelemmel startoltak

Parádés győzelemmel kezdte 2014/15-ös szezonját az MTK női NB II-es csapata.

A kék-fehér alakulat a Pest-megyei Kóka elleni elmaradt bajnoki mérkőzés miatt Papon kezdte meg szereplését. Nyírségi ellenfelük tavaly bronzérmesként zárt a másodosztályban.

Az MTK keretét főleg fiatal játékosok alkotják, akiknek ez az első szezonja a felnőtt bajnokságban. Így az olyan rutinos hölgyek, mint az első csapat fiatal középpályása, Nagy Alexandra, valamint az elmúlt évben még az NB I-es kerettel készülő Kókány Regina és Somogyi Sára óriási segítséget jelentettek az első fordulóban.

Ahol azután alaposan megnyomták az első félidőt: a Kós – Vicsek – Somogyi triónak köszönhetően háromgólos MTK vezetéssel mentek pihenőre a csapatok.

A második félidő hazai találattal indult, azután gólcsend következett, egészen a 70. percig, ekkor a Viktória csapata ellen is bizonyító Nagy Alexandra talált a Pap kapujába, majd a lefújás előtt duplázott. Közben társa, Titi Hajnalka is eredményes volt.

Bár a középpályás sorát az MTK egykori felnőtt válogatott játékosával, Radics Ágnessel erősítő Pap SE lelkesen küzdött, egyszerűen tehetetlennek bizonyultak az MTK-val szemben, amely végül ötgólos különbséggel nyert.

A következő találkozót szeptember 20-án, szombaton 16:00 órakor, a lista harmadik helyén álló Nyíregyháza ellen játssza Schumi Dorottya alakulata, a Lantos Mihály Sporttelepen.

[image]


Női NB II Keleti csoport - 2. forduló


Pap SE-MTK Hungária FC 1-6 (0-3 )

 

Pap SE: Kopezda Edit, Rajzinger, Erdős, Boros, Dajka, Tóth, Péter V., Bölömi, Radics, Kopezda Enikő, Kósa, Vámos, Kovács Vezetőedző: Maximovics György

MTK Hungária FC: Steinbach – Farádi-Szabó, Nyúzó, Kókány, Balázs, Andriska,  Titi. Tamás D., Somogyi, Malinovszky , Nagy A. - Vicsek, Kós, Tihanyi Vezetőedző: Schumi Dorottya

Gólszerzők: Radics (47.) ill. Kós (15.), Vicsek (32.), Somogyi (40.), Nagy A. (70., 89.), Titi Hajnalka (75.)

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-20 19:00 BUDAÖRSI VÁROSI STADION

BUDAÖRS

VS

MTK BUDAPEST

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok