HÍREK

Hazai bajnokit játszik felnőtt csapatunk, idegenben lépnek pályára UP-együtteseink - Hétvégi program

2022-04-14

Hazai bajnokit játszik felnőtt csapatunk, idegenben lépnek pályára UP-együtteseink - Hétvégi program

U19-es csapatunk nem lép pályára a hétvégén.

A válogatott szünet után folytatódik a Simple Női Liga, csapatunk pedig hazai bajnoki mérkőzést játszik a 16. fordulóban. Ellenfelünk szombaton (április 16.) 16 órakor a negyedik helyen álló Haladás-Viktória lesz a BKV Előre Sporttelepen.

A szombathelyi együttessel a pontvadászat során már kétszer találkoztunk, saját közönségünk előtt, valamint idegenben is 2-0-ra diadalmaskodtunk. A 2. fordulóban Sipos Lilla és Brianna Taylor, míg a 9. körben Olivera Milunovic és Vachter Fanni szerezték góljainkat.

A szombathelyi együttes még veretlen a tavasszal, a Soroksár SC (1-1) és a Puskás Akadémia FC (0-0) elleni döntetlen után 2-0-ra győztek az ETO FC Győr ellen. Emellett sikerrel vették 2022-ben a DVTK és a Soroksár SC elleni kupamérkőzésüket, így bejutottak a Simple Női Kupa fináléjába, melyet az ETO FC Győr ellen vívnak az Új Hidegkuti Nándor Stadionban április 27-én.

Szintén szombaton lép pályára U17-es és U15-ös csapatunk a PMFC otthonában az alapszakasz utolsó körében, mindkét mérkőzés 14 órakor kezdődik. Ugyanezen a napon Paksra utazik a regionális bajnokságban szereplő U14, ők 12 órakor lépnek pályára a tolnai gárda otthonában.

Az U19 ezen a hétvégén nem lép pályára, mivel már márciusban lejátszotta a PMFC elleni mérkőzését.

Az U19-es, U17-es és U15-ös bajnokság a következő hétvégétől a rájátszással folytatódik, az alapszakasz első négy helyezettje a felsőházban játszik egymás ellen 6 fordulót, míg a többi csapat (5-10.) az alsóházba kerül, ahol még öt kör vár rájuk.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-25 20:00 ÚJ HIDEGKUTI NÁNDOR STADION

ETO FC GYŐR

VS

MTK BUDAPEST

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok