HÍREK

Hazai pályán a felnőtt, a 3. fordulóban kezdi a bajnokságot az U19 és az U15

2021-09-10

Hazai pályán a felnőtt, a 3. fordulóban kezdi a bajnokságot az U19 és az U15

Mindhárom együttesünk szombaton lép pályára.

A Simple Női Liga első négy fordulója után hibátlan teljesítménnyel vezeti a bajnokságot felnőtt csapatunk. A válogatott szünet előtti utolsó fordulóban hazai pályán gyarapíthatjuk pontjaink számát, ellenfelünk a Puskás Akadémia FC lesz szombaton (szeptember 11.) 16 órától a BKV Előre Sporttelepen.

Az újonc felcsúti együttes három vereséggel kezdte a bajnokságot, az Astra-Activtek HFC-Üllő ellen 2-1-re, a DVTK-tól 3-1-re, míg az FTC-Telekom gárdájától 6-0-ra kaptak ki. A legutóbbi fordulóban megszerezték az első pontjukat, akkor hazai környezetben 1-1-re végeztek a szintén újonc Soroksár SC ellen.

A Simple Női Liga a nemzeti együttes Skócia és Spanyolország elleni vb-selejtezője - melyre négy játékosunk is meghívót kapott - után folytatódik szeptember 25-én.

A bajnokság 3. fordulójában lép pályára először U19-es és U15-ös alakulatunk is. Schrancz Balázs csapata a két győzelemmel kezdő Illés Akadémia-Viktória együttesét látja vendégül szombaton (szeptember 11.) 11 órától a Tichy Lajos Sportcentrumban.

Szintén a szombathelyiek ellen lép pályára Tóth Judit csapata, ők viszont idegenben, szombaton 11 órától. A szombathelyi együttes ebben a korosztályban egy győzelemmel és egy döntetlennel kezdte a pontvadászatot.

U17-es gárdánk Illés Akadémia-Viktória és a regionális bajnokságban szereplő U14-es lányainak Kelen SC elleni összecsapása későbbi időpontban kerül lejátszásra.

A találkozókra a belépés ingyenes, de védettségi igazolvány vagy EESZT-applikációból bemutatott védettségi igazolás, valamint személyi igazolvány felmutatása szükséges.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-25 20:00 ÚJ HIDEGKUTI NÁNDOR STADION

ETO FC GYŐR

VS

MTK BUDAPEST

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok