HÍREK

Hazai pályán a felnőtt, két meccset játszik az U19, elkezdi a bajnokságot az U14 is - Heti program

2020-08-24

Hazai pályán a felnőtt, két meccset játszik az U19, elkezdi a bajnokságot az U14 is - Heti program

Szerdán, szombaton és vasárnap is pályára lépnek csapataink. Két együttesünknek szurkolhatunk hazai pályán.

A DVTK és az ETO FC Győr ellen aratott kapott gól nélküli győzelmek után a harmadik fordulóban ismét hazai környezetben lép pályára felnőtt csapatunk a Simple Női Ligában. Szombaton (08.29.) 17 órától a BKV Előre Stadionban a KÉSZ-St. Mihály FC lesz az ellenfelünk.

A szegedi gárda az első két fordulóban vereséget szenvedett. A nyitó körben 7-1-re kaptak ki az FTC-Telekom otthonában, míg hazai pályán sokáig jól tartották magukat a DVTK ellen, a miskolciak csak a hajrában tudták eldönteni a mérkőzést (0-3).

A tavalyi, csonka bajnokságban egyszer találkoztunk aktuális ellenfelünkkel, akkor Makón 2-1-re győztünk Nagy Ágnes és Németh Loretta góljának köszönhetően. A második mérkőzést a szegediek lemondták, így játék nélkül szereztünk három pontot, míg a harmadik meccsre a koronavírus-járvány miatt nem került sor.

U19-es csapatunk a héten kétszer is pályára lép. Először szerdán (08.26.), 11 órától a Tichy Lajos Sportcentrumban fogadjuk az FC Hatvant a második fordulós bajnokin. A hatvaniaknak ez lesz az első mérkőzésük, ugyanis ők a nyitányon sem meccseltek.

Schrancz Balázs együttese ezt követően szombaton (08.29.) is pályára lép, 16 órától a Budaörs vendégei leszünk. Harmadik fordulós ellenfelünk eddig az első körben lépett pályára, akkor 2-2-re végeztek hazai pályán Veszprém FC USE ellen.

A bajnokságot hatgólos győzelemmel indító U16 a második fordulóban az ETO FC Győr otthonába látogat. A bajnokságot nagyarányú vereséggel kezdő kisalföldiek elleni mérkőzés szombaton (08.29.) 10:30-kor kezdődik az ETO Stadionban.

Egy hét csúszással az U14 is megkezdi bajnoki szereplését. Tóth Judit csapatának első fordulós mérkőzése halasztva lett, így vasárnap (08.30.) 15 órakor a Kaposvári Rákóczi BFLA otthonában indul a pontvadászat az együttes számára.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-25 20:00 ÚJ HIDEGKUTI NÁNDOR STADION

ETO FC GYŐR

VS

MTK BUDAPEST

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok