HÍREK

Hazai pályán játszik bajnokit az U19 és az U14 - Heti program

2020-10-21

Hazai pályán játszik bajnokit az U19 és az U14 - Heti program

Több játékosunk a felnőtt válogatott Eb-selejtezőjén bizonyíthat, pihen az U16.

A Simple Női Ligában a hétvégén nem rendeznek fordulót a válogatott Eb-selejtezője miatt, így értelemszerűen csapatunk sem lép pályára. A nemzeti együttes Szlovákia elleni hazai mérkőzésén viszont több játékosunk is szerepet kaphat, ugyanis a keretbe Szőcs Réka, Szemán-Tóth Barbara, Kocsán Petra és Németh Loretta is meghívót kapott, míg Pápai Emőkére biztonsági tartalékként számít Markó Edina szövetségi kapitány. Az összecsapás pénteken (október 23.) 20 órakor kezdődik az Illovszky Rudolf Stadionban.

U19-es együttesünk az eredeti menetrend alapján nem lépett volna pályára a hétvégén, de az utolsó őszi bajnokit december 12-ről előrehozták vasárnapra (október 25.) klubunk és a Fehérvár FC megegyezése alapján. Az utóbbi három bajnokiján diadalmaskodó gárdánk 12 órakor a Tichy Lajos Sportcentrumban fogadja a 11. helyen álló, de két mérkőzéssel kevesebbet játszó székesfehérváriakat.

U16-os csapatunk bajnokságában a hétvégén nem rendeznek fordulót, így Zoufal Nándor együttese legközelebb október utolsó napján harcolhat a bajnoki pontokért.

Sűrű napok elé néz U14-es csapatunk. A négy bajnokin négy győzelmet arató gárdánk szombaton (október 24.) 11:30-kor fogadja a harmadik helyezett PMFC-Sportoldát a 8. fordulóban, míg hétfőn (október 26.) 11 órától pótolja 6. fordulós összecsapását a Szekszárdi UFC ellen szintén hazai pályán. Mindkét mérkőzést a Tichy Lajos Sportcentrumban rendezik. Két nappal később (október 28., szerda) pedig sor kerül a 7. fordulós pótlásra is, 15 órától a Magyar Labdarúgó Egylet otthonában, Sellyén.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-03-30 15:00 DVTK EDZŐKÖZPONT

DIÓSGYŐRI VTK

VS

MTK BUDAPEST

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok