HÍREK

Ilyen a sport...

2015-06-06

Ilyen a sport...

Az idei szezon nem a tervek szerint alakult az MTK Hungária FC számára, hiszen nemcsak a bajnoki címet, hanem a Magyar Kupát is tizenegyespárbajból hódította el a Ferencváros, a női labdarúgásban egyeduralkodó csapat elől. A két csalódás után természetesen már a jövőre, a felkészülésre és a következő idényre koncentrál a gárda. Medgyes Péter vezetőedző foglalta össze a kék-fehérek érzéseit, terveit.

– Leülepedett a keserűség az elmúlt pár nap alatt?

– Tény, hogy nagyon csalódottak voltunk, de már összeszedtük magunkat. A lányoknak is jobb a kedve, hiszen ilyen a sport, nem győzhet mindig ugyanaz, nem lehetünk folyton mi az elsők.

– Bár sejtjük a választ, de mit gondol az új rendszerről, felelős-e a kiírás a történtekért?

– Nem szabad az új rendszerre hárítani a felelősséget, nem az én tisztem a kérdéssel foglalkozni. Biztos vagyok benne, hogy az új szisztémában is helyt fogunk állni jövőre, immár jobban fel leszünk készülve.

– Hogyan alakul most a csapat programja?

– Csütörtökkel megkezdődött a szabadság a játékosok számára. A jól megérdemelt pihenés egészen július 15-ig tart, ekkor kezdjük meg a felkészülést az előttünk álló szezonra.

– Várhatóak változások az együttesben?

– Több tervünk is van, ám erről ebben a szakaszban még nem szeretnél bővebben beszélni. Remélem és biztos vagyok benne, hogy a következő idényre is nagyon jó, erős csapatunk lesz.

– A 2014/15-ös szezon kudarca ad-e plusz motivációt, különleges ösztönzést az MTK Hungáriának, hogy visszaszerezze helyét a magyar női labdarúgás trónján?

– Természetesen, ám nyilvánvaló számunkra, hogy nem lehetünk mindig mi az elsők. Az előző öt évben, zsinórban bajnok volt az MTK, a sikerhez szokott hozzá a csapat és a szurkolók is.  Újra mi szeretnénk lenni a legjobbak, nagyon keményen fogunk edzeni és küzdeni, hogy ez így is legyen. 

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-03-29 11:00 ÜSTÖKÖS FC GYŐR SPORTTELEP

ETO FC GYŐR U19

VS

MTK BUDAPEST U19

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok