HÍREK

Ismét Pádár döntött

2015-11-02

Ismét Pádár döntött

Győrbe látogatott a Jet-Sol Liga 9. fordulójában az MTK Hungária FC csapata, mely a vártnál talán kicsit nehezebb győzelmet aratott, a helyi zöld-fehérek ellen. A gólokról és a három pontról, ismét az elnyűhetetlen Pádár Anita gondoskodott.

Tovább folytatja a listavezető Ferencváros üldözését az MTK Hungária FC, a labdarúgó-bajnokság alapszakaszában. A győri kirándulás első félideje talán több izgalmat tartogatott a vártnál, de aztán szokás szerint érkezett az örökös gólkirálynő – Pádár Anita –, aki a második játékrész elején előbb mintaszerű fejessel, majd jobb oldali beadást követően tizenkét méterről lőtt, kapufás góllal biztosította be a győzelmet.

ETO FC Győr – MTK Hungária FC 0-2 (0-0)
ETO Park, 100 néző Vezette: Tolnay (Makkos, Orbán)

MTK: Varga – Csányi (Papp 80.), Demeter, Pinczi, Szabó – Hummel-Smuczer, Herczeg, Nagy Á. (Méry 65.) – Nagy L. (Diószegi 53.), Pádár, Kaján.

G: Pádár (56., 65.)                                                            

Medgyes Péter vezetőedző értékelése:

– Idegesen játszott a csapat, főleg az első félidőben. Higgadtabbnak kell lennünk, hiszen lényegében mi hoztuk gólhelyzetbe az ellenfelet több alkalommal is. Pontatlanság jellemezte az első negyvenöt percben a játékunkat. Szerencsére a második félidőre – talán a félidei instrukcióimnak is köszönhetően – nagyot fordult a kocka, kijött a két csapat közti különbség. Nagyon szimpatikus, fiatal csapat a Győr, amely a jó értelemben vett agresszivitásával meglepett minket, és alaposan megcibálta az oroszlán bajszát. Mi kőkeményen dolgozunk tovább, hogy a rájátszásra csúcsformába kerüljenek a lányok.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-25 20:00 ÚJ HIDEGKUTI NÁNDOR STADION

ETO FC GYŐR

VS

MTK BUDAPEST

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok