HÍREK

Isten éltessen, Peti bá!

2015-03-20

Isten éltessen, Peti bá!

Hja, az ötven év már a dantei koron is túlmutat, már, ami az átlagéletkort illeti. Sokan azt hiszik, hogy megöregedtek, pedig a jó bor sem két hét alatt válik ízletes nedűvé. Ötven év a számvetések kora. Az MTK Hungária FC vezetőedzője pénteken lett félszázados.

Mi lett belőlem? Ez volt és van az ÉLET? Erre vágytam ifjan, csillogó tekintettel? Ötven év után mérleget kell vonni – no, nem végsőt. És át kell gondolni mi vár még ránk? És, kicsit pökhendibben: mit szeretnénk mi a sorstól? Meg elsősorban magunktól.

Nem kell, hogy mindennapjainkat belengje, de ötven év alatt már eléri a szellemet is a múlandóság gondolata. Ez nem tragédia, vagy ideggabalyító rémálom. Ez tény, az ember múlandó. Aki ezt nem tisztázza ötven év alatt, valamit elrontott.

Ugyanakkor ötven év nem jogosítvány a mihasznaságra. Én már megtettem a magamét! – jeligék citálására. Egy pont, mely jóleső érzéssel tölti be a lelket, sikerinek összegzésével teszi elégedetté az ünnepeltet. Egy pillanatnyi megálló, mely erőt ad a tapasztalatokkal vértezett férfi számára a sikerek beteljesítéséhez.

Isten éltessen, Peti 'bá!

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-25 20:00 ÚJ HIDEGKUTI NÁNDOR STADION

ETO FC GYŐR

VS

MTK BUDAPEST

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok