HÍREK

Két amerikai játékos érkezett, egy visszatért

2021-08-13

Két amerikai játékos érkezett, egy visszatért

Brianna Taylor és Ebony Madrid is csapatunkban folytatja pályafutását, ahogy a fél év elteltével visszatérő Brianne Cremer is.

Sipos Lilla, Erős Evelin, Nagy Virág, Vachter Fanni, Vajda Orsolya, Tagyi Vivien és Haraszti Fanni leigazolást követően újabb három futballistával bővült csapatunk kerete.

Az MTK Budapest színeiben folytatja pályafutását Brianna Taylor és Ebony Madrid, míg fél év elteltével visszatért a klubhoz Brianne Cremer.

Brianna Taylor (a címlapfotón) a dél-karolinai Greenwood városában található Lander University csapatában futballozott egyetemi évei alatt. A támadó legjobb idényében 16 találkozón 9 alkalommal talált az ellenfelek kapujába, négyszer ráadásul győzelmet érő gólt szerzett.

Ebony Madrid

Ebony Madrid a hawaii Pacific University játékosaként 45 összecsapáson 12 gólig jutott és kiosztott 8 gólpasszt is. A csatár volt klubja legeredményesebb játékosa is, háromszor pedig ő nyerte meg csapatának a mérkőzést.

Brianne Cremer fél év elteltével tért vissza a klubhoz. A játékost kevésbé kell bemutatni szurkolóinknak, a 2020/2021-es bajnokság őszi idényében két gólt is szerzett a Simple Női Ligában, az Astra elleni összecsapáson az ő utolsó pillanatokban szerzett góljával szereztük meg a három pontot.

- Brianna Taylor és Ebony Madrid személyében két remek képességű támadóval sikerült megerősíteni a keretet. Az edzéseken és a felkészülési összecsapásokon is megmutatták, lehet rájuk számítani. Mindkét futballista agresszív, nem ismer elveszett labdát. Hazájukban is bizonyították, hogy értenek a góllövéshez. Örülünk, hogy Brianne Cremer is visszatért hozzánk, aki gyors, lendületes, csupaszív játékával szintén hozzá fog járulni ahhoz, hogy elérjük céljainkat a bajnokságban és a kupában - nyilatkozta a három játékosról Csopaki István szakágvezető.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-20 19:00 BUDAÖRSI VÁROSI STADION

BUDAÖRS

VS

MTK BUDAPEST

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok