HÍREK

Kioltották az északi fényt: MTK Hungária FC – FC Lyn 4-1 (1-1)

2015-02-19

Kioltották az északi fényt: MTK Hungária FC – FC Lyn 4-1 (1-1)

A LUV Graz után, csütörtök délután a norvég FC Lyn volt az MTK ellenfele, mely gárda játékerőben ugyan nem, de fizikálisan és keménységben felülmúlta korábbi osztrák riválist.

A rendkívül szeles időben a magyarok kezdték jobban a találkozót, az első, illetve második percben két hatalmas ziccer is adódott előttük, azonban nem éltek a lehetőségekkel.

A norvégok kihasználva az időjárás szeszélyét, az első negyedóra végén megszerezték a vezetést, ám az MTK Hungária csapata ezt követően is támadásban maradt, és a félidő vége előtt Herczeg Andrea szép góljával kiegyenlített.

Fordulást követően még szembetűnőbb lett a fölény, szép, tetszetős futballt játszva az 58. percben Nagy Lilla révén megszerezte a vezetést az MTK.

A fizikális fejlődést mutatja, hogy a hajrát sokkal jobban bírta a magyar bajnok északi ellenfelénél, hiszen a 71. percben ismét Herczeg Andrea szerzett gólt, majd két perccel később Pádár Anita talált a norvég kapuba, beállítva ezzel a 4-1-es végeredményt.

A túrazáró, utolsó mérkőzést szombaton délután a svéd Pitea ellen játssza a csapat Törökországban.

Nemzetközi felkészülési mérkőzés:
MTK Hungária FC – FC Lyn 4-1 (1-1)

Belek, Törökország
MTK: Varga – Vesszős, Gál, Demeter (Tóth a szünetben), Szabó (Palkovics a 70. percben) – Tell (Diószegi a szünetben), Hummel-Smuczer – Nagy L. (Nagy A.a 70. percben), Herczeg, Kaján (Csányi a szünetben) – Pádár (Méry a 76. percben)

Gólszerzők: Herczeg a 40., és a 71., Nagy L. az 58., és Pádár a 73., illetve Maanum a 14. percben

 

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-25 20:00 ÚJ HIDEGKUTI NÁNDOR STADION

ETO FC GYŐR

VS

MTK BUDAPEST

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok