HÍREK

Kiütés labdával: MTK Hungária FC – Union Nove Zámky 9-2 (6-2)

2015-03-07

Kiütés labdával: MTK Hungária FC – Union Nove Zámky 9-2 (6-2)

Mialatt a JET-SOL Liga csapat egyik fele a felnőtt, illetve a korosztályos válogatottakkal Horvátországban szerepel, a többiek a szlovák élvonal címvédőjével, az Union Nove Zámkyval játszottak felkészülési mérkőzést.

Felkészülési mérkőzés:
MTK Hungária FC – Union Nove Zámky 9-2 (6-2)
Varga Zoltán Sporttelep, 30 néző

MTK: Káli - Nagy A. (Stadler 76.), Vesszős, Tell (Titi 75.), Szabó Zs. (Kókány a szünetben) - Nagy L. (Vicsek a szünetben), Herczeg, Palkovics, Diószegi - Pádár, Méry (Nyuzó a szünetben)

Gólszerzők: Herczeg a 14., Nagy L. a 23., és a 28., Méry a 30., a 34., és a 45., Vicsek a 61., Palkovics a 76., és Pádár a 80. percben

A Varga Zoltán Sportközpontban rendezett mérkőzésen mindkét gárda tartalékosan állt ki, ám az MTK Hungária játékosait nem zavarta a távollévők hiánya, simán legyőzték szlovák riválisukat.

A vendégek ugyan már a 3. percben megszerezték a vezetést, ám Herczeg Andrea az első negyedóra végén egyenlített, majd Nagy Lilla duplájának, és Méry Rita góljának köszönhetően harminc perc elteltével már négy-egyre vezetett a Hungária.

A félidő hátralévő részében Méry még két gólt szerzett, és a szlovákok is betaláltak, így hat-kettes állással fordultak a csapatok.

A második játékrészben maradt az MTK mezőnyfölénye, és Vicsek Nóra révén, a 61. percben újabb gólt szereztek, a 72. percben pedig,  Palkovics Nóra is feliratkozott a gólszerzők közé.

A 9-2-es végeredményt a mérkőzés hajrájában Pádár Anita állította be.

 

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-26 11:00 ETO STADION

ETO FC GYŐR U15

VS

MTK BUDAPEST U15

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok