HÍREK

Mindenképpen nyerni akarnak

2015-06-20

Mindenképpen nyerni akarnak

Az MTK labdarúgóit érintő szezonzárásra készül az MTK Hungária FC U17-es gárdája. Nem is lehet stílusosabb zárómeccs, mint a veretlen összecsapása a Ferencvárossal.

A címben idézett kijelentés a csapat vezetőedzőjétől származik. A valóságban már nincs tétje a rangadónak, mert mind az alapszakaszt, mind a rájátszást megnyerte a Schumi Dorottya irányította együttes. Egy szezon alatt két bajnokságot is nyertek. Páratlan bravúr ez is.

Az alapszakaszt magabiztosan, kilenc pont előnnyel húzta be az együttes. Mindössze egy gólt kaptak. Kós Petra lett a gólkirály 12 mérkőzésen elért 25 góljával. persze, két csoportra osztották a mezőnyt, ezért kellett még alsó-, és felsőházat szervezni.

Itt is tökéletesen szerepelt az MTK Hungária: kilenc mérkőzés kilenc győzelem, 46-3-as gólkülönbség mellett. Ki más, mint Kós vezeti a góllövőlistát itt is. Igaz, minősíthetetlenül lerontotta átlagát. Több, mint kettőről, alig másfélre. Kilenc mérkőzésen 14 gólig jutott.

Az első összecsapás komoly erőfölényt mutatott az MTK Hungária javára. Május 9-én 1-6-ra végeztek a felek a Ferencváros pályaválasztása mellett.

2015. június 20. szombat 10:00
Lantos Mihály Sporttelep
Leány U17-es bajnoki labdarúgó-mérkőzés
MTK Hungária FC – Ferencvárosi Torna Club
Játékvezető: Harmath Zsolt (Balla, Horváth)

 

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-25 20:00 ÚJ HIDEGKUTI NÁNDOR STADION

ETO FC GYŐR

VS

MTK BUDAPEST

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok