HÍREK

Nagy Lilla: féljen a Fradi!

2015-04-27

Nagy Lilla: féljen a Fradi!

Hétvégén elvesztette szezonbeli veretlenségét az MTK Hungária FC női csapata az NB I-ben. A versenykiírás sajátosságának köszönhetően nem volt túl nagy jelentősége a Ferencváros elleni mérkőzésnek, hiszen az MTK, már korábban biztosította helyét a bajnoki döntőben, ahol pont mostani legyőzője lesz az ellenfele.

A 4-2-es vereség figyelmeztető jel lehet az „örökös bajnok” kék-fehér lányoknak, így kíváncsiak voltunk, mennyire viselte meg a csapatot a zöld-fehérek elleni fiaskó. Nagy Lillával, az MTK Hungária csatárával beszélgettünk.

– Váratlanul jött a vereség?

– Váratlannak, azért nem mondanám. Sok a sérültünk, a Ferencváros pedig jó csapat, és a játékosaiknak szinte minden sikerült, ezen a találkozón. Persze nem állítanám, hogy vidáman vettük tudomásul a vereséget, de azt hiszem a lehető legjobbkor kaptuk ezt a pofont, hogy motiváltan és koncentráltan lépjünk pályára a bajnoki döntőben.

– Hozzájárulhatott a ferencvárosi sikerhez, hogy ti már korábban kivívtátok a bajnoki döntőbe kerülést?

– Biztosan okozott némi dekoncentráltságot nálunk, hogy nem volt kimagasló tétje a meccsnek. Ilyen a bajnokság kiírása, de nagyon nem ereszthetünk le, hiszen a hátralévő három fordulóban meg kell őriznünk mostani hatpontos előnyünket a zöld-fehérek előtt, hogy nálunk legyen a pályaválasztói előny a fináléban.

– Medgyes Péter vezetőedző mit mondott nektek a mérkőzés után?

– Nem volt indulatos, nem haragudott ránk igazán. A sok kihagyott ziccer miatt, azért kaptunk némi fejmosást, mert nem mindegy, hogy 1-2, vagy 4-2 a félidei állás.

– A vereség után tartotok a Ferencváros elleni döntőtől?

– Dehogy! A vereség csak felbosszantott bennünket, féljenek ők tőlünk! Komoly riválisunk az FTC, de hiszünk magunkban és az elvégzett munkában, aminek csak és kizárólag siker lehet a vége.

Az MTK Hungária FC legközelebb az Astra ellen lép pályára, május 2-án, szombaton délelőtt 11-kor, a BKV Előre pályán.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-25 20:00 ÚJ HIDEGKUTI NÁNDOR STADION

ETO FC GYŐR

VS

MTK BUDAPEST

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok