HÍREK

Négy csapatunk is a DVTK ellen lép pályára - Hétvégi program

2021-09-24

Négy csapatunk is a DVTK ellen lép pályára - Hétvégi program

Felnőtt, U17-es és U15-ös csapatunk idegenben, míg a U19-es együttesünk hazai pályán játszik a miskolciak ellen.

A válogatott két vb-selejtezője után hétvégén ismét folytatódik a Simple Női Liga. A 6. fordulóban listavezető csapatunk az ötödik helyen álló DVTK ellen lép pályára szombaton (szeptember 25.) 14 órakor a DVTK Stadionban.

A miskolci együttes eddig hét pontot gyűjtött a bajnokságban, két győzelem és egy döntetlen mellett két alkalommal szenvedtek vereséget. Az első fordulóban hiába győztek a Soroksár SC ellen, egy játékosuk jogosulatlanul lépett pályára, így a három pontot az újonc kapta. Ezt követően Felcsúton 3-1-re nyertek, az ETO FC Győrtől 4-1-re kikaptak, majd a szombathelyi 2-2 után a legutóbbi fordulóban 3-2-re diadalmaskodtak az Astra-Activtek HFC-Üllő ellen.

U19-es csapatunk vasárnap (szeptember 26.) 11 órakor látja vendégül a DVTK-t a Tichy Lajos Sportcentrumban, míg az U17 és az U15 idegenben lép pályára, a felnőtt csapattal megegyező időpontban, szombaton 14 órakor. Utóbbi két összecsapást a DVTK Edzőközpontban rendezik.

U14-es együttesünk Budapest Honvéd elleni mérkőzése későbbi időpontban kerül megrendezésre.

Felnőtt csapatunk mérkőzésére a belépő 500 forintba kerül, melyet elővételben a meccsjegy.mlsz.hu oldalon is meg lehet vásárolni. Meccsnapon 13 órakor nyitnak a DVTK Stadion pénztárai. A találkozók 18 éves kor felett védettségi igazolvány vagy EESZT-applikációból bemutatott védettségi igazolás, valamint személyi igazolvány felmutatásával látogathatóak.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-25 20:00 ÚJ HIDEGKUTI NÁNDOR STADION

ETO FC GYŐR

VS

MTK BUDAPEST

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok