HÍREK

Négyfrontos küzdelem

2015-11-04

Négyfrontos küzdelem

Négy mérkőzés vár a héten az MTK Hungária FC csapataira a héten. A Jet-Sol Ligában a Szegedet fogadják, az NB II-esek két meccset is játszanak, míg az U17-esek fővárosi rangadóra készülnek.

Az MTK Hungária FC a Szegedi AK Boszorkányok együttesét fogadja szombaton, kora délután a Lantos Mihály Sporttelepen. A két együttes legutóbbi meccsén Méry Rita, Nagy Lilla, és Pádár Anita is duplázni tudott, és végül a fővárosiak nyertek 8-1-re. A szombati találkozón Landeszmann László fújja majd a sípot, segítői Dobó Gábor és Bartkó Eszter lesznek.

Az NB II Keleti csoportjában szereplő U19-es csapatra két mérkőzés is vár a héten. Szerdán 17:30-kor a hetedik fordulóból elmaradt Nyírség NSC elleni mérkőzést pótolják a Varga Zoltán Sportpályán. Ezt találkozót Kovács Máté vezeti, asszisztensei Milavecz Péter és Bencze András lesznek.

Péntek este pedig a Bánka Kristóf Sportközpontban lesz jelenése Schumi Dorottya együttesének, ahol az UTE fogadja majd a kék-fehéreket. A pénteki meccset Kénoszt Zsolt dirigálja majd, Nyekita Brúnó László és Orosz Csaba segítségével.

Az U17-es csapat vasárnap délelőtt a Budapest Honvéd ellen lép pályára a Bozsik Stadionban. Ezen a meccsen Csorba Sándor fújja majd a sípot, segítői Gendúr Ákos és Bartus Olivér lesznek.

 

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-20 10:00 PUSKÁS FERENC LABDARÚGÓ AKADÉMIA

PUSKÁS AKADÉMIA FC U19

VS

MTK BUDAPEST U19

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok