HÍREK

Női labdarúgó Magyar Kupa: a legjobb nyolc között az MTK Hungária FC

2014-10-11

Női labdarúgó Magyar Kupa: a legjobb nyolc között az MTK Hungária FC

Fogl Katalin mesterhármassal járult hozzá csapata továbbjutásához. A hétközi BL-meccs után remek formában vannak Medgyes Péter tanítványai.

A női Magyar Kupa második fordulójában – ahol az MTK Hungária Újpesten vendégeskedett – a legjobb nyolc közé jutás volt a cél. A forduló érdekessége, hogy ezen a meccsen debütált az MTK felnőtt keretben a 16 éves Németh Napsugár. (Vicsek Nóra és Kós Petra már korábban letette a névjegyét a legnagyobbak között.)

A találkozót a vendégek kezdték jobban Fogl Katalin 3. percben lőtt góljával (0-1). Bár a 14. percben szabadrúgásból egyenlített az UTE, több babér nem termett számukra a meccsen (1-1). Nem így a kék- fehér mezes lányoknak: Fogl Katalin még kétszer villant, de Nagy Lilla is eredmányes volt. A találkozót MTK nyerte, így a legjobb nyolc közé került a Medgyes Péter vezette csapat.

UTE Profisport Kft. – MTK Hungária FC 1-4 (1-2)

UTE: Bíró, Olasz, Durkó, Szabó, Kiss K. Kiss F. Szennai, Várkonyi (Zamira 65.), Vígh, Nagy, Mogyorósi (Gálik 60.) Dohány
Vezetőedző: Oroszi Sándor

MTK Hungária FC: Káli, Németh, Vesszős, Gál (Kós 63.) Nagy A., Tóth, Palkovics, Nagy L. (Vicsek 52.) Pádár (Kaján 52.) Diószegi, Fogl
Csere: Vincze, Tell, Demeter, Szabó Zs.
Vezetőedző: Medgyes Péter

Gólszerző: Fogl Katalin (3. 40. 50.) Nagy B. (14.) Nagy L. (46.)

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-20 19:00 BUDAÖRSI VÁROSI STADION

BUDAÖRS

VS

MTK BUDAPEST

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok