HÍREK

Osztozunk szurkolóink örömében: várjuk a szülinapi és újszülött köszöntőket!

2021-03-19

Osztozunk szurkolóink örömében: várjuk a szülinapi és újszülött köszöntőket!

Bár szurkolóink az ismert helyzet miatt egy ideje személyesen nem lehetnek jelen a meccseinken, a virtuális térben azonban mindvégig ott állnak a csapatunk mellett.

Ebben a helyzetben kiemelt szerep hárul az MTK Budapest közösségi médiás felületeire, a Facebookon, az Instagramon, a Youtube-on és a TikTokon pedig folyamatos és egyre növekvő aktivitást érezhető drukkereink részéről.

Célunk az, hogy még szorosabb kapcsolat alakuljon ki a rajongóinkkal, ennek érdekében újabb gesztussal szeretnénk az MTK család tagjainak kedvére járni.

Labdarúgóklubunk szeretne osztozni szurkolóinkkal az örömben, az ünneplésben, ezért a közösségi felületeken a jövőben köszönteni szeretnénk mindazokat, akiknek születésnapjuk van, ahogyan azokat is, akik újszülöttként csatlakoznak a kék-fehér családhoz.

Mostantól szabad a pálya: a szurkolo@mtkbudapest.hu e-mail címre várjuk a szülinapi köszöntős kérelmeket (a legfontosabb adatok megadásával: név, kor, dátum, fotó), ahogyan az újszülött köszöntőket is - akár az elmúlt időszakból is - (szintén a szükséges adatok megadásával: név, születési dátum, fénykép). 

Hajrá, MTK!

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-03-29 11:00 ÜSTÖKÖS FC GYŐR SPORTTELEP

ETO FC GYŐR U19

VS

MTK BUDAPEST U19

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok