HÍREK

Pápai Emőke és Bokor Blanka is csatlakozhat a felnőtt válogatott keretéhez

2020-11-24

Pápai Emőke és Bokor Blanka is csatlakozhat a felnőtt válogatott keretéhez

Hat kerettagunk mellett két tehetségünk is a nemzeti együttessel készülhet, de egyelőre nem biztos, hogy tagjai lesznek a végleges keretnek is.

Korábban már beszámoltunk róla, hogy hat játékosunk (Szőcs Réka, Szemán-Tóth Barbara, Pinczi Anita, Kocsán Petra, Csányi Diána, Németh Loretta) meghívást kapott a válogatott utolsó Eb-selejtezőjére, melyet Izland ellen vív hazai pályán a nemzeti együttes.

A válogatott szakmai stábja a kerethirdetés során három főből álló tartaléklistát is összeállított a rendkívüli járványhelyzetre való tekintettel, melyre felkerült 17 éves támadónk, Pápai Emőke is.

Markó Edina szövetségi kapitány az akkor megadott 23 fős keretből viszont egyelőre több futballistát is nélkülözni kényszerül, így Pápai Emőke mellett 16 esztendős középpályásunk, Bokor Blanka is csatlakozhat a csapathoz.

Viszont ez még nem jelenti azt, hogy két fiatal tehetségünk a végleges keret tagja lesz, amennyiben ugyanis a kikerülők kontaktkutatása negatív eredménnyel zárul, visszakerülnek a csapatba.

Az Izland elleni találkozóra jövő hét kedden (december 1.), 15:30-tól kerül sor a Szusza Ferenc Stadionban.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-20 10:00 PUSKÁS FERENC LABDARÚGÓ AKADÉMIA

PUSKÁS AKADÉMIA FC U19

VS

MTK BUDAPEST U19

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok