HÍREK

Pont nélkül maradtunk Miskolcon

2021-09-25

Pont nélkül maradtunk Miskolcon

A hatodik fordulóban elszenvedte első vereségét csapatunk.

Simple Női Liga, 6. forduló
DVTK–MTK Budapest 2-1 (1-0)

Miskolc, DVTK Stadion
Vezette: Valu Tibor (László, Flinta)

Gólszerző: Palama (39., 51.) illetve Sipos (89.)

Sárga lap: Haraszti (65.), Bokor (68.), Sipos (90+1.)

DVTK: Schildkraut - Geréd, Nagy M., Jáhn (Vígh 59.), Boros - Palama, André (Horváth 79.), Sain, Krisztin - Bradic (Sandu 84.), Barker.

Vezetőedző: Bém Gábor

MTK Budapest: Varga - Vajda, Curless, Bokor, Pinczi - Taylor (Farádi-Szabó 57.), Stefán (Csuhai 73.), Vachter (Palkovics 73.) - Legendás (Haraszti 46.), Sipos, Milunovic (Stephens 66.).

Vezetőedző: Farkas Attila

A válogatott szünet után folytatódó Simple Női Liga 6. fordulójában listavezető csapatunk az ötödik helyen álló DVTK vendége volt.

A Puskás Akadémia FC elleni döntetlen után feltétlenül javítani szerettünk volna, ennek ellenére a találkozót a hazaiak kezdték jobban, a 10. percben Legendás szabálytalankodott a büntetőterületen belül, ám Biljana Bradic tizenegyesét Varga Luca hatalmas bravúrral hárítani tudta.

Sajnos a folytatásban sem tudtuk az akaratunkat a hazaiakra erőltetni, akik a 39. percben egy gyors kontrát követően Maria Palama révén megszerezték a vezetést (1-0).

A szünetben vezetőedzőnk egy helyen változtatott, de hat perccel a fordulást követően ismét a DVTK szerzett gólt, ezúttal is Palama volt eredményes (2-0).

Hatvan perc után javult a játékunk, mindent egy lapra feltéve mentünk előre az egyenlítésért, viszont Sipos Lilla hajrában szerzett góljával csak a szépítés jött össze (2-1).

Együttesünk így a hatodik fordulóban az első vereségét szenvedte el a bajnokságban. A következő körben hazai pályán javíthatunk, október 3-án az ETO FC Győr lesz az ellenfelünk. A kisalföldiek elleni rangadóra az Új Hidegkuti Nándor Stadionban kerül sor.

Farkas Attila vezetőedző értékelése: - Egyáltalán nem vagyok elégedett, sem az eredménnyel, sem a mutatott játékkal. A vereségért vállalom a felelősséget, játékrendszert váltottunk, melyben a játékosok sokáig nem találták a helyüket. 60 perc előnyt adtunk az ellenfélnek, utána már hiába futottunk az eredmény után, csak szépíteni tudtunk. Nem játszott rosszul a Diósgyőr, de gyakorlatilag egy helyzetből lőttek két gólt. Gratulálok nekik a győzelemhez!

Fotó: dvtk.eu

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-25 20:00 ÚJ HIDEGKUTI NÁNDOR STADION

ETO FC GYŐR

VS

MTK BUDAPEST

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok