HÍREK

Pro-licences szakember veszi át a felnőtt csapat irányítását

2019-12-11

Pro-licences szakember veszi át a felnőtt csapat irányítását

Varga Attilával másfél éves szerződést kötött klubunk. Az új vezetőedző 2020. január 1-től áll munkába.

Hivatalossá vált, hogy női labdarúgócsapatunk vezetése megállapodott Varga Attilával arról, hogy 2020, január 1-től a szakember veszi át a felnőttcsapat szakmai irányítását. 

A játékosként magyar bajnok és kupagyőztes futballista edzőként Pro-licences végzettséggel rendelkezik. A Soroksár SC férfi csapatának vezetőedzőjeként két NB III-as bajnoki címet szerzett (a 2012-13-as és a 2013-14-es szezonban), így vezetésével jutott fel a klub a másodosztályba.

Két szezonnal később a Ceglédet juttatta fel a második vonalba. 2017 szeptemberétől az NB II-es BFC Siófok vezetőedzője volt, ahol az utolsó előtti pozícióból tartotta bent a csapatot a második vonalban, ahol végül a 13. helyen végzett.

Varga Attilával másfél éves szerződést kötöttünk - mondta Csopaki István szakágvezető. Az elmúlt időszakban kerestük a megfelelő jelöltet a női csapat élére, és személyében egy felkészült, alaposan dolgozó szakember érkezik az MTK-hoz. Szigorú edző hírében áll, aki szereti a fegyelmet az öltözőben. Az is előny, hogy rendelkezik a legmagasabb képesítéssel, a Pro-licences tanfolyamot ráadásul azzal a Schumi Dórával végezte, aki az U19-es csapatunkat is irányítja, ami előrevetíti azt, hogy a korosztályos és a felnőtt együttes közötti kapcsolat az eddiginél is szorosabb és hatékonyabb lehet.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2022-05-24 17:30 TICHY LAJOS SPORTCENTRUM

MTK HUNGÁRIA FC U14

VS

BMTE-AIRNERGY FC U14

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok