HÍREK

Profi szerződést írt alá Barkóczi Bernadett

2023-02-22

Profi szerződést írt alá Barkóczi Bernadett

Karrierje első profi szerződését írhatta alá a 21 éves középpályás.

Barkóczi Bernadett 2022 nyarán az élvonalba feljutó Kelen SC-től igazolt csapatunkhoz. A 21 éves középpályás rögtön alapembere lett együttesünknek, az ősz folyamán nyolc bajnoki mérkőzésen és egy kupatalálkozón kapott lehetőséget.

A pályafutását Kiskőrösön kezdő játékos a Puskás Akadémia FC elleni idénynyitón debütált tétmérkőzésen felnőtt csapatunkban, a második fordulóban az Astra-Activtek HFC-Üllő ellen mindkét gólunk előtt ő adta a gólpasszt.

A labdarúgás mellett egyetemi tanulmányait végző futballista pályafutása újabb mérföldkőhöz érkezett, aláírhatta ugyanis karrierje első profi szerződését.

- Detti nagyon hamar felvette az NB I ritmusát és rövid idő alatt alapembere lett csapatunknak. Hozzáállásával és teljesítményével maximálisan elégedettek vagyunk, ennek is köszönhető, hogy hosszútávon számítunk rá. Reméljük, hogy fejlődése töretlen marad, mivel egy fiatal játékosról beszélünk, aki beleillik az MTK hosszútávú koncepciójába - nyilatkozta a profi szerződés aláírását követően játékosunkról Pinczi Anita szakágvezető és szakmai igazgató.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-20 10:00 PUSKÁS FERENC LABDARÚGÓ AKADÉMIA

PUSKÁS AKADÉMIA FC U19

VS

MTK BUDAPEST U19

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok