HÍREK

Simple Női Liga: Két pontot Makón hagytunk

2020-11-15

Simple Női Liga: Két pontot Makón hagytunk

Listavezető együttesünk 1-1-re végzett a KÉSZ-St. Mihály FC otthonában. A visszatérő Nagy Ágnest tizenegy perc után le kellett cserélni.

Simple Női Liga, 10. forduló
KÉSZ-St. Mihály FC–MTK Hungária FC 1-1 (0-0)

Makó, Városi Sportcentrum, zárt kapuk mögött
Vezette: Tamási Patrik (Zahorecz, Székely)

Gólszerző: Bartalis (72.) illetve Kocsán (58.)
Sárga lap: Németh (90+2.)

KÉSZ-St. Mihály FC: Skoric - Sajti, Sárosi, Micic, Pilán - Papp, Savanya (Juhász 90+2.), Koprena (Kerekes 82.), Malesevic, Török (Kiss-Lantos 87.) - Bartalis (Mészáros 90+2.).

Vezetőedző: Jenei Péter

MTK Hungária FC: Szőcs - Szemán-Tóth, Curless, Pinczi, Németh - Bokor, Kocsán, Csányi - Mayer (Nagy Á. 65., majd Stefán 76.), Pápai, Cremer (Legendás 46.).

Vezetőedző: Varga Attila

Az ETO FC Győr elleni fölényes győzelem után ismét idegenbeli túra várt csapatunkra, vasárnap kora délután a mérkőzés előtt hetedik helyen álló KÉSZ-St. Mihály FC vendégei voltunk Makón.

Listavezető együttesünk vezetőedzője az egy héttel ezelőtti összecsapáshoz képest ismét számíthatott Mayer Zsófia, Opal Curless és Brianne Cremer játékára, míg a kispadra már leülhetett a szegediek ellen augusztus végén megsérülő Nagy Ágnes, valamint a februárban súlyos sérülést szenvedő és műtéten áteső Olivera Milunovic.

A visszatérők mellett viszont továbbra sem volt bevethető Diószegi Fanni, Palkovics Nóra, Farádi-Szabó Edina, Demeter Réka és Natalie Stephens.

A harmadik fordulóban lejátszott bajnokihoz képest - amikor a szüneten már 4-0-ra vezettünk - ez a mérkőzés más képet mutatott. Bár voltak lehetőségeink a gólszerzésre, brusztolós első félidő után 0-0 állt az eredményjelzőn.

A szünetben Varga Attila egy cserével igyekezett még veszélyesebbé tenni a csapatot, Brianne Cremer helyére Legendás Lora állt be.

Az 57. percben sikerült is megszereznünk a hőn áhított vezetést. 18 méterre a kaputól végezhettünk el szabadrúgást, a labda mögé Kocsán Petra állt és a jobb felsőbe lőtt (0-1).

A 66. percben két és fél hónapos kihagyás után ismét pályára lépett Nagy Ágnes, örömünk viszont nem tarthatott sokáig. Öt perccel később ugyanis hazaiak Bartalis Barbara góljával egyenlítettek (1-1), majd visszatérő játékosunk egy rossz mozdulatot követően lent maradt, és le is kellett cserélni a 77. minutumban.

A hajrában mindent megtettünk a győzelemért, de újabb gólt már nem sikerült szerezni, így két pontot Makón hagytunk. A bajnokságot továbbra is vezetjük, két ponttal előzzük meg az egy találkozóval kevesebb FTC-Telekom csapatát.

Folytatás hazai pályán a Haladás-Viktória ellen november 21-én, szombaton 13 órától.

Varga Attila értékelése: - Nem volt betervezve, hogy pontokat veszítünk, de busásan megfizettük az árát mai teljesítményünknek. Komplikált mérkőzés volt, melyet mi tettünk azzá, mivel pontatlanok, határozatlanok voltunk, és rengeteg párharcot veszítettünk el. Rossz napunk volt, nem is kicsit. Nem érdemeltünk győzelmet, mert gyengén futballoztunk, a hazaiaknak viszont minden elismerésem. Az utolsó két bajnokin nem is lehet más a célunk, mint a győzelem.

 

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-20 10:00 PUSKÁS FERENC LABDARÚGÓ AKADÉMIA

PUSKÁS AKADÉMIA FC U19

VS

MTK BUDAPEST U19

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok