HÍREK

Sipos Lilla aláírt

2021-06-03

Sipos Lilla aláírt

Rutinos válogatott játékos az MTK Hungária FC első nyári szerzeménye.

A 2020/2021-es szezon nemrég ért véget, de a háttérben folyamatosan zajlik a keret megerősítése. Az egyeztetéseknek köszönhetően megvan az első nyári szerzeményünk.

Az MTK Hungária FC csapatában folytatja pályafutását a 28 esztendős Sipos Lilla.

Az Astra-Alef HFC-Üllő gárdájától érkező támadó Győrben kezdte profi pályafutását, majd hazánkban az FTC és a Viktória FC labdarúgója volt. 2013-ban külföldre igazolt, előbb az osztrák Südburgenland, majd az olasz AGSM Verona, végül a szintén osztrák FSK St. Pölten gárdáját erősítette. Ausztriában bajnok és kupagyőztes volt, míg Olaszországban előbbi sorozatban ért fel a csúcsra.

“Nem titok, az utóbbi két-három évben mindig megkeresett az MTK, hogy szeretnének leigazolni. Korábban mindig nemet mondtam, idén tavasszal viszont már nem volt kérdés, hogy csatlakozok a klubhoz. Döntésemet nagyban befolyásolta, hogy bajnokesélyes gárdához kerülök, mely támadófocit játszik, támadóként ez a játékstílus csak előnyt jelent nekem. Mindig is szimpatikus volt a klub, örülök, hogy már én is az MTK-család része vagyok” - mondta a 64-szeres válogatott játékos, aki a 2017/2018-as szezonban a magyar bajnokság gólkirálynője volt.

A célokról így nyilatkozott új szerzeményünk, aki idén bajnoki bronzérmes és kupadöntős volt az Astrával:

“Több játékost is ismerek a keretből, a beilleszkedéssel biztosan nem lesz probléma. A szavak helyett a teljesítményemmel szeretném elfogadtatni magam, célom, hogy minél több gólt szerezzek, és a társaimat is kiszolgáljam. Természetesen a bajnoki cím és a kupagyőzelem lebeg a szemem előtt, előbbit itthon korábban nem sikerült elhódítanom. Bízom benne, ha esetleg nem is az első évben, de két-három szezonon belül ez is megvalósul. 2017-ben voltam utoljára válogatott, szeretnék az MTK-ban olyan teljesítményt nyújtani, hogy ismét magamra ölthessem a nemzeti együttes mezét.”

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-26 11:00 ETO STADION

ETO FC GYŐR U15

VS

MTK BUDAPEST U15

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok