HÍREK

Sipos Lilla távozik

2022-12-22

Sipos Lilla távozik

Szerződése lehetőséget biztosított a téli klubváltásra, amivel a támadó élni kívánt.

Sipos Lilla 2021 nyarán az Astra-Activtek HFC-Üllő együttesétől igazolt az MTK-hoz. A válogatott támadó remekül indította pályafutását kék-fehérben, majd 2021 októberében, a Skócia elleni vb-selejtezőn sajnos súlyos sérülést szenvedett, közel egy évre harcképtelenné vált.

Klubunk a műtét, valamint a hosszú hónapokig tartó rehabilitáció során is végig támogatta a játékost, aki nyáron ismét visszatérhetett a pályára, azóta erőssége volt az együttesnek. Az MTK Budapest a továbbiakban is számított volna a futballista képességeire és szolgálataira, de Sipos Lilla élete komoly fordulatot vesz, hiszen a 30 éves támadó külföldre költözik.

- Lilla olyan lehetőséget kapott még a karrierjében, amivel mindenképpen élni szeretett volna. Játékosként természetesen sajnáljuk, hiszen szakmailag továbbra is komolyan számoltunk vele, de klubunk ezúttal is partnerként állt mellé, és azzal segíti őt, hogy a kérésének megfelelően elengedjük. Természetesen gőzerővel dolgozunk a támadó pótlásán, hiszen a célok változatlanok - mondta a döntés hátteréről Pinczi Anita szakmai igazgató.

Sipos Lilla köszönetét fejezte ki az elmúlt időszakért és a támogatásért.

- Köszönöm az MTK-nak, hogy másfél évvel ezelőtt számított rám és szerződtetett. Sajnálom, hogy a súlyos sérülésem miatt a tervezettnél jóval kevesebb mérkőzést tudtam játszani, viszont hálával tartozom a klubnak, hogy az itt töltött időszak alatt végig támogatott, a pályán és a pályán kívül egyaránt. Nehéz szívvel távozom, de ezt a lépést most meg kellett tennem az életemben. A klub mindig különleges helyet foglal majd el a szívemben, nagyon szurkolok a csapatnak, hogy elérje célját mind az idei, mind a következő szezonokban - nyilatkozta Sipos Lilla.

Az MTK színeiben 23 gólt szerző és bajnoki bronzérmet nyerő Sipos Lillának mi is köszönjük a klubért tett erőfeszítéseit, és sok sikert kívánunk neki a folytatáshoz!

 

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-26 11:00 ETO STADION

ETO FC GYŐR U15

VS

MTK BUDAPEST U15

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok