HÍREK

Szombat, 18:00: MTK Hungária – Ferencváros BKV Előre pálya

2015-05-22

Szombat, 18:00: MTK Hungária – Ferencváros BKV Előre pálya

A bajnoki döntő következik a Jet-Sol Ligában. A két ősi rivális jutott a fináléba, vagyis MTK Hungária FC – Ferencváros a párosítás. A találkozót Káprály Mihály vezeti, segítői Nyekita Brúnó és Nyerges Zsolt lesznek.

Ki-ki harcban nem egyszerű esélyest hirdetni, de azért az MTK a favorit. Az alapszakaszt veretlenül abszolválta a csapat. Mind a tizennégy mérkőzését megnyerte, 53 elért góljával szemben csupán hatot kapott. A gólkirály, mint rendesen, Pádár Anita lett, mérkőzésenkénti 1.71-es gólátlaggal.

Az alapszakaszban kétszer legyőzték Medgyesék az FTC-t. A második fordulóban, pályaválasztóként 3-1-re, és a kilencedik fordulóban is 3-1-re. Itt, az első félidő derekán, még vezettek a vendégek.

A Ferencváros is 53 gólt ért el, csak ők több, mint dupláját kapták: 13-at. Három vereséget is összeszedtek, kettőt értelemszerűen a Hungáriától. Mosdóczi Evelin, éppen egyes átlaggal, 14 góllal végzett a góllövőlista második helyén. Természetesen a csapat is a másodikként zárta az alapszakaszt.

Megnyerte a felsőházi rájátszást is az MTK Hungária. Sőt! Fordulókkal a vége előtt biztos volt a döntős helyezés. Talán, ennek is köszönhetően, a harmadik körben elveszítette a veretlenségét az egyesület. 4-2-re nyert az FTC idegenben. És, hogy a zárás se legyen szeplőtelen: az utolsó fordulóban ismét a zöldek nyertek. Akkor 2-0-ra.

Mégis, jöhet a hetedik bajnoki cím!

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-25 20:00 ÚJ HIDEGKUTI NÁNDOR STADION

ETO FC GYŐR

VS

MTK BUDAPEST

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok