HÍREK

Szoros, de vereség: MTK Hungária FC - Piteå IF (svéd) 1-2 (1-1)

2015-02-21

Szoros, de vereség: MTK Hungária FC - Piteå IF (svéd) 1-2 (1-1)

A fizikálisan erős, magas játékosokból álló svéd alakulat volt a legerősebb ellenfél Törökországban. Ezúttal is remekül játszott az MTK Hungária, a fáradtság, és a kényszerű cserék, egygólos vereséget eredményeztek.

A találkozó svéd találattal indult, Jakobsson már a harmadik percben megszerezte a vezetést a skandinávoknak, ám Kaján Zsanett révén három perccel később egyenlített az MTK.

Az első félidőben mindkét gárdának volt további lehetősége a gólszerzésre, ám nem változott az állás.

A második játékrészben több kényszerű cserét is végre kellett hajtani, ráadásul az apróbb sérülés miatt a meccset kihagyni kényszerülők hiányában kevesebb variálási lehetőség adódott.

A svédek a találkozó hajrájában, szöglet utáni kavarodást követően megszerezték a vezetést, és ezzel megnyerték a mérkőzést.

A találkozó méltó zárása volt a törökországi egy hétnek. Olyan ellenféllel ritkán adódik lehetőség játszani, mint az első osztályú Piteå. A játékosok bebizonyították, hogy még fáradtan, hét edzéssel, és két korábbi mérkőzéssel a lábukban is méltó ellenfelei egy erősebb futballnemzet profi csapatának.

Nemzetközi felkészülési mérkőzés:

MTK Hungária FC - Piteå IF (svéd) 1-2 (1-1), Belek

Kaján (6.) ill. Jakobsson (3.), Petterson (82.)

MTK: Varga – Vesszős, Gál, Demeter (Csányi 70.), Szabó (Nagy A. 56.) – Hummel-Smuczer, Herczeg – Nagy L. (Diószegi 61.), Pádár, Kaján – Méry (Palkovics 53.)

Vezetőedző: Medgyes Péter

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-03-29 11:00 ÜSTÖKÖS FC GYŐR SPORTTELEP

ETO FC GYŐR U19

VS

MTK BUDAPEST U19

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok