HÍREK

Szurkolói információk és sajtóakkreditáció az ETO FC Győr elleni bajnokira

2021-09-30

Szurkolói információk és sajtóakkreditáció az ETO FC Győr elleni bajnokira

Vasárnap az Új Hidegkuti Nándor Stadionban vív bajnoki mérkőzést csapatunk.

Október 3-án, vasárnap 19 órakor rangadót rendeznek a Simple Női Ligában. A 7. fordulóban 13 ponttal második helyen álló csapatunk fogadja a jobb gólkülönbségének köszönhetően listavezető ETO FC Győr együttesét.

A találkozóra a belépés ingyenes, de védettségi igazolvány vagy EESZT-applikációból bemutatott védettségi igazolás, valamint személyi igazolvány felmutatása szükséges.

Kapunyitás 17 órakor lesz, az Új Hidegkuti Nándor Stadionba a hazai szurkolók az 1-es és a 2-as, míg a vendég gárda szimpatizánsai a 3-as kapun tudnak belépni. 

A VIP-jeggyel, bérlettel rendelkezők a VIP-bejáratot használhatják.

A sajtó képviselői a mérkőzésre pénteken (október 1.) 15 óráig tudnak akkreditálni IDE kattintva!

Rendkívül fontos információ, hogy a szövetségi előírásoknak megfelelően a stadion zónákra lesz osztva, az akkreditált újságírók a Protokoll zónában foglalnak majd helyet, és ők nem érintkezhetnek a Sport zónában lévőkkel, ami azt jelenti, hogy a mérkőzés után nem lesz lehetőség találkozni a játékosokkal, edzőkkel. A mérkőzést élőben közvetíti az M4 Sport+ (Duna World), ahol közvetlenül a találkozó lefújása után a vezetőedzők és játékosok is értékelik a történteket.

Azok a fotósok, akik a Sport zónából szeretnének dolgozni, 72 óránál nem régebbi negatív teszteredménnyel kell rendelkezniük, és az erről szóló igazolást október 1., péntek 15:00-ig el kell küldeniük a press@mtkbudapest.hu címre.

A kialakult helyzet miatt klubunk már a mérkőzés során megfelelő minőségű fotókat biztosít, melyek csapatunk Facebook-oldalán lesznek majd elérhetők, de külön igény esetén azokat elküldjük a kívánt e-mail címre.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-20 10:00 PUSKÁS FERENC LABDARÚGÓ AKADÉMIA

PUSKÁS AKADÉMIA FC U19

VS

MTK BUDAPEST U19

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok