HÍREK

Tornagyőztes lett U11-es csapatunk

2023-01-17

Tornagyőztes lett U11-es csapatunk

A döntőben az FTC ellen diadalmaskodott együttesünk.

U15-ös gárdánkhoz hasonlóan U11-es csapatunk is meghívást kapott a II. kerületi Panoráma Sportközpontban megrendezett Magic Ball elnevezésű tornára.

A nyolc együttest felvonultató viadalon lányaink a B-csoportba kaptak besorolást, ahol a Szekszárdi WFC, a Tatabánya FC és az Eger SE volt az ellenfelünk. Csapatunk mindhárom mérkőzését kapott gól nélkül nyerte meg, így csoportgyőztesként bejutott a fináléba.

A döntőben az A-csoport első helyén záró FTC következett, akik a 10. percben vezetést szereztek, de csapatunk a véghajrában egy gyönyörű kontratámadás végén egyenlíteni tudott. Az aranyérem sorsáról így büntetőrúgások döntöttek, ahol együttesünkből Péter Ida és Bakos Dorka is betalált, míg Lakatos Emma mindkét zöld-fehér büntetőt védte, így megszereztük az első helyet.

 A csapat legjobb játékosa címet a szervezők döntése alapján Péter Ida kapta.

U11-es csapatunk kerete: Lakatos Emma, Bakos Dorka, Kormos Róza, Péter Ida, Rontó Viktória, Sztefanov Dalma

Szoliva Zsolt vezetőedző értékelése: - Nagy lelkesedéssel vágtunk neki az idei első kupának, a helyszín az impozáns Panoráma sportközpont műfüves pályája volt. A csapatból a torna reggelére betegedett le Barta Kata, emiatt csak hat kislányt tudtunk regisztrálni a nevezésnél. A csoportkört kapott gól nélkül, három győzelemmel húztuk be, a lányok helyenként kifejezetten jól játszottak, a védekezés mindvégig szervezett volt. A döntőben nagyon színvonalas, kifejezetten kiegyenlített meccset sikerült játszanunk az FTC ellen. Nagyon büszke vagyok a lányokra, az egész torna során jól teljesítettek. A döntőben óriási akaraterőről tettek tanúbizonyságot, amikor az utolsó pillanatban gólt tudtak szerezni, a büntetőket pedig higgadtan értékesítették. Mindemellett nagyon kiegyenlített volt a mezőny, nüánszok döntöttek a csoportmeccsek és a helyosztók során is. Bereczki Istvánnak köszönjük a meghívást, februárban ugyanitt találkozunk!

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-20 10:00 PUSKÁS FERENC LABDARÚGÓ AKADÉMIA

PUSKÁS AKADÉMIA FC U19

VS

MTK BUDAPEST U19

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok