HÍREK

Tornát nyert, majd legyőzte NB II-es ellenfelét U19-es csapatunk

2023-02-06

Tornát nyert, majd legyőzte NB II-es ellenfelét U19-es csapatunk

Sikeres vasárnapot tudhat maga mögött csapatunk.

Vasárnap délelőtt a Nimród SE által első alkalommal megrendezett Női Ifjúsági Téli Kupán vett részt U19-es csapatunk további kilenc együttes társaságában.

Csapatunk csoportelsőként jutott tovább, majd a elődöntőben hosszabbítás után, a speciális szabályoknak köszönhetően (az első gólig 1-1 perc után mindkét csapatból lement egy játékos, a végén pedig a kapusok döntöttek) hálóőrünk, Fehér Lili góljával harcolta ki a döntőbe jutást, ahol pedig 2-1-re diadalmaskodott.

A torna gólkirálynője együttesünk játékosa, Gabona Laura lett, míg a csapat legjobbjának Gávris Gabriellát választották a szervezők.

Könczey Zsolt vezetőedző értékelése: - Különleges tornára látogattunk el, ahol a szervezés egyedülálló volt. A különleges szabályok miatt még izgalmasabb és támadó szelleműbb meccseket láttunk. A lányaink meccsről meccsre fejlődtek, nagyon szép összjátékokat láttam, ami nagyban segíti a nagypályás fejlődésünket. Különleges volt, hogy kétszer is a hosszabbításban nyertünk, illetve a kapusaink meccseket védtek és annyira jó irányba húzták egymást, ami ritka a labdarúgásban. Büszke vagyok rájuk és a játékosokra is, akik nagyon jó hozzáállással tudatosan tudtak teljesíteni. Gabona Laura egyéni díjához is gratulálok, nagyon megérdemli, szép jövő áll előtte is. Gávris Gabi lett a csapat legjobbja, ami szintén büszkeséggel tölti el az embert. Sok jó visszajelzés jött a csapatra is, külsős emberektől, ezek mindig megerősítések, hogy jó úton járunk. Szuper élménnyel gazdagodott mindenki!

Felkészülési mérkőzés
Pénzügyőr SE (NB II)–MTK Budapest U19 1-5 (0-3)

Gólszerzőink: Gabona (2), Zsirka-Klein (2), Erdei

MTK Budapest U19: Fehér - Vajda, Lőrincz-Rainiss R., Galambos, Herczik - Krizsán, Almási, Gabona - Borzák, Gávris, Erdei.

Csereként pályára lépett: Rónyai (kapus), Molnár E., Farkas L., Siposs, Farkas P., Zsirka-Klein.

Könczey Zsolt vezetőedző értékelése: - Nyáron már játszottunk ezzel a csapattal, ami talán a legfontosabb, hogy azóta a mérkőzés színvonala fejlődött, tehát mindkét csapat tudott előre lépni, ami a legfontosabb. Jól kezdtünk, szépen játszottunk és tetszetős gólokat szereztünk. Mindenki az erősségére koncentrált, aminek nagyon örültem, hiszen így sikeresek tudunk lenni. Fontos megjegyeznem, hogy az U15 és U17-es keretből 2-2 játékos lehetőséget kapott újra, nagyon szépen helyt álltak, szép jövő előtt állnak. Gratulálok a lányoknak, remek és sikeres hétvégén vagyunk túl, büszke vagyok rájuk!

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-03-29 11:00 ÜSTÖKÖS FC GYŐR SPORTTELEP

ETO FC GYŐR U19

VS

MTK BUDAPEST U19

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok