HÍREK

U19: Újabb hasznos edzőmérkőzés

2022-10-21

U19: Újabb hasznos edzőmérkőzés

Ezúttal is fiúk ellen lépett pályára csapatunk.

Mivel az U17-es válogatott Eb-selejtezői miatt a hétvégén nem rendeznek fordulót a leány utánpótlás-bajnokságokban, U19-es csapatunk ismét fiúk ellen játszott edzőmérkőzést.

A Budafok után ezúttal a SZAC volt Könczey Zsolt együttesének ellenfele, ahol ezúttal sem az eredmény volt a lényeg.

A találkozón vezetőedzőnk két játékos kivételével sort cserélt a szünetben, így minden futballistánk legalább egy félidőt a pályán töltött.

Együttesünk a Fehér - Mislai, Kövy, Pára, Herczik - Siposs, Almási, Diramerján - Horváth, Gabona, Gávris kezdőcsapattal lépett pályára, míg csereként lehetőséget kapott Vajda, Bezzeg, Erdei, Farkas, Bor, Molnár, Petőfi és Végh.

Könczey Zsolt vezetőedző értékelése: - A második mérkőzésünk volt fiú csapat ellen, de most idősebb korosztályú srácok voltak az ellenfelek. Az első félidőben picit félénkek voltunk, a testbeszédünk sokat elárult. Az ellenfelünk fizikailag fölénk nőtt, de játékban voltak biztató dolgaink. A második játékrészben több lehetőségünk is volt és csak egy gólt kaptunk, rendkívül pozitívan értékelem ezt a dolgot. A mérkőzés végi visszajelzések is jók voltak, sokat jelentenek ezek a mérkőzések.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-20 10:00 PUSKÁS FERENC LABDARÚGÓ AKADÉMIA

PUSKÁS AKADÉMIA FC U19

VS

MTK BUDAPEST U19

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok