HÍREK

Ukrán válogatott játékost igazoltunk

2022-04-13

Ukrán válogatott játékost igazoltunk

Klubunk június 30-ig szóló szerződést kötött Irina Podolskával.

Új játékossal bővült felnőtt női csapatunk kerete. Klubunk az idény végéig (június 30.) szerződtette az ukrán WFC Zhytlobud-2 Kharkiv védőjét, Irina Podolskát.

A 27 éves Podolska nyert már ukrán bajnokságot és kupát is, aż ukrán válogatottban és a Bajnokok Ligájában is többször szerepelt már, ősszel a nemzeti együttes világbajnoki selejtezőin is pályára lépett, többek között Magyarország ellen Kisvárdán.

Irina Podolska már a szombati Haladás-Viktória elleni bajnoki mérkőzésen is pályára léphet, mivel a mai naptól (április 13.) minden adminisztratív akadály elhárult a szereplését illetően.

Podolska mellett klubunk szerette volna megszerezni június 30-ig Marya Koleschukot is, ő viszont az első edzésen súlyos sérülést szenvedett. A játékos szerződéssel még nem rendelkezett, de klubunk tulajdonosa ennek ellenére biztosította a futballista elszállásolását Magyarországon.

"Irina Podolska személyében egy komoly tapasztalattal rendelkező védőt igazoltunk a szezon végéig. Rutinjával és játéktudásával nagy segítségére lesz csapatunknak a hátralévő bajnoki mérkőzéseken. Leigazolásának ellenére a klub filozófiája nem változott, szeretnénk a fiatal magyar játékosokra támaszkodni és belőlük építeni egy sikeres csapatot" - nyilatkozta a megállapodást követően Csopaki István szakágvezető.

Íme, egy videós összeállítás a játékosról:

 

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2022-08-21 17:00 BKV ELŐRE SPORTTELEP

MTK

VS

ASTRA-ACTIVTEK HFC-ÜLLŐ

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok