HÍREK

Utánpótlás: Felemás hétvége a DVTK ellen

2022-10-02

Utánpótlás: Felemás hétvége a DVTK ellen

U17-es csapatunk négy góllal nyert, míg az U15 és U19 1-0-ra kikapott.

Leány Országos U19, 7. forduló
DVTK U19–MTK Budapest U19 1-0 (0-0)

Gólszerző: Katona (64.)

Sárga lap: Kiss (25.)

MTK Budapest U19: Schvirján - Mislai (Vajda 63.) Galambos (Végh 46.), Bor, Herczik (Petőfi 82.) - Kövy, Almási, Gávris (Siposs 77.) - Bánfi (Farkas 82.), Csuhai, Diramerján (Bezzeg 63.).

Könczey Zsolt vezetőedző értékelése: - Tudtuk, hogy nehéz mérkőzés vár ránk, és szerettük volna gólokban megmutatni a tudásunkat. Szép támadásokat vezettünk, jól játszottunk, főleg az első félidőben, de egyszerűen lesgólnál többre nem futotta ma. Ha nem rúgsz gólt, nehéz győzni. Fejlődünk szépen, mert az első meccseken még a tudatos játékunk és a támadásaink is hiányoztak, mostanra már tényleg csak a gólok kellenének.

Leány Országos U17, 7. forduló
MTK Budapest U17–DVTK U17 4-0 (3-0)

Gólszerző: Bánfi (6.), Tőzsér (36., 42., 83.)

MTK Budapest U17: Hegedős (Kovács 46.) - Garda, Tassy, Pára (Hettiger 74.) Halász (Papp-Kálmán 55.) - Bánfi (Gabona 46.), Kiss (Farády 74.), Horváth (Spéth 55.) - Tőzsér, Zsirka-Klein (Borzák 46.), Szabó M.

Korozmán Norbert vezetőedző értékelése: - Nehéz első félidő volt, hiszen ez ellenfél masszívan védekezett, melyet nehéz volt feltörni. Türelmesen, labdajáratással és mélységi beindulásokkal próbáltunk a DVTK mögé kerülni, melyekből szerencsére gólok születtek. Második félidőben szabadabban tudtunk focizni és sok helyzetet alakítottunk ki, de nem tudtuk azokat gólra váltani.

Szabó Melissza így látta a találkozót: - Jó meccs volt, már az elejétől jól járattuk és sokat birtokoltuk a labdát,a labdakihozatalaink is jók voltak, a párharcok nagy részét meg is nyertük. Még gyorsítani kell a forgatásokat és a helyzet kihasználásunkon is javítani kell, de dolgozunk tovább, hogy ezeket a hibákat kijavítsuk és hatékonyabbak legyünk a jövőben.

Leány Országos U15, 7. forduló
MTK Budapest U15–DVTK U15 0-1 (0-1)

Gólszerző: Berki (22.)

MTK Budapest U15: Árokszállási (Nagy 64.) - Balogh, Neumann, Bellon, Weszely (Bakos 64.) - Puskás, Farkas, Mikó (Molnár 55.) - Kovács, Walton, Steinbacher (Kelemen 69.).

Roni Ribeiro Da Silva vezetőedző értékelése: - Nagyon, nagyon sajnálom a mai napot, ez volt az első mérkőzésünk, ahol nem tudtunk gólt szerezni. Nem voltunk elég élesek, kapkodtunk, látszott, hogy megzavarja a csapatot a sok sérült és beteg hiánya. Nem azt játszottuk, amit szoktunk, így az eredmény is elmaradt. Ne törjön ez meg minket, pofonokra szükség van, a hibákból pedig csak tanulni lehet! Fel a fejjel, van alkalmunk bőven megmutatni, hogy mit tudunk!

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-03-06 14:00 SÁNDOR KÁROLY LABDARÚGÓ AKADÉMIA

MTK BUDAPEST

VS

KÉSZ-ST. MIHÁLY-SZEGED

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok