HÍREK

Utánpótlás: Két döntetlen, egy győzelem a St. Mihály FC ellen

2022-11-07

Utánpótlás: Két döntetlen, egy győzelem a St. Mihály FC ellen

U19-es csapatunk hazai környezetben, míg U17-es és U15-ös együttesünk idegenben lépett pályára.

Leány Országos U19, 10. forduló
MTK Budapest U19–St. Mihály FC U19 2-2 (1-1)

Gólszerző: Erdei (28.), Mislai (71.), illetve Rabi (20.), Juhász (84. - büntetőből)

MTK Budapest U19: Fehér - Mislai, Kövy, Bor, Herczik (Petőfi 62.) - Almási, Végh (Galambos 62.), Diramerján (Farkas L. 71.) - Horváth (Erdei 9., majd Siposs 71.) Gabona (Zsirka-Klein 46.), Gávris (Vajda 46.).

Könczey Zsolt vezetőedző értékelése: - Igyekszünk sok dolgot fejleszteni az edzések során, a meccset követően újabb fejlesztendő területre jöttünk rá, amit a héten fogunk gyakorolni. Nagyon tetszett a meccs alatt, hogy sokat lőttünk kapura, igyekeztünk veszélyesek lenni, felismertük a lövőhelyzeteket. A pontossággal most akadtak még gondok, le tudtuk volna zárni a mérkőzést, de ez a döntetlen igazságos volt így. Gratulálok az ellenfélnek, sokkal jobban igyekeztek játszani, mint amikor ott voltunk náluk, élvezetes mérkőzés volt.

Leány Országos U17, 10. forduló
St. Mihály FC U17–MTK Budapest U17 1-1 (1-0)

Gólszerző: Szabó (4.), illetve Gávris (75.)

Sárga lap: Bozóki (31.), Fischer (35.), illetve Gabona (65.)

MTK Budapest U17: Schvirján - Garda, Tassy, Gávris, Halász - Bánfi, Tőzsér, Kiss - Gabona, Zsirka-Klein (Spéth 46.), Szabó M.

Garda Sára így látta a találkozót: - A meccs elején nem volt összeszedett a játékunk, kicsit kapkodtunk. Próbáltunk labdát szerezni, támadni, de sokszor jutott az ellenfél a kapunkhoz. Egy balszerencsés átvétel miatt kaptunk egy gólt, de utána felszívtuk magunkat. A második félidőben nagyon hajtottunk, mindent megtettünk a győzelem érdekében, de sajnos csak egyenlíteni tudtunk.

Gávris Gabriella értékelése a mérkőzésről: - Szoros meccs volt, az első félidőt álmosan kezdtük, de aztán már belerázódtunk, a párharcokat nagyrészt megnyertük, sok helyzetünk volt, de sajnos a gól nem jött össze. A passzok nagyrészt pontosak voltak, sokat járattuk a labdát, a második félidőben visszaszorítottuk őket a saját térfelükre, de a győzelmet nem sikerült megszereznünk.

Leány Országos U15, 10. forduló
St. Mihály FC U15–MTK Budapest U15 0-4 (0-3)

Gólszerző: Veres (3., 56.), Lőrincz-Rainiss L. (11.), Walton (32.)

MTK Budapest U15: Árokszállási (Nagy 41.) - Kéri (Weszely 58.), Hubják (Bakos 58.), Bellon, Balogh - Puskás (Molnár 68.), Farkas P., Walton (Mikó 41.) - Kovács (Kelemen 68.), Veres (Steinbacher 58.), Lőrincz-Rainiss L.

Markó Melinda asszisztens edző értékelése: - Az elejétől kezdve látszott, hogy nálunk van az irányítás. Voltak periódusok, amikor a mi kis szép játékunkkal tudtunk érvényesülni és szép támadásokból lőttünk szebbnél szebb gólokat, de voltak a mérkőzésen olyan időszakok, amikor átvettük az ellenfél játékát, ezáltal lassan gondolkodtunk és a helyzeteinket sem tudtuk gólra váltani. Ezen dolgozunk, hogy a lányok 80 percen keresztül élesek legyenek, és így könnyebb lesz bebiztosítani a győzelmet. Gratulálok és büszke vagyok a lányokra.

Lőrincz-Rainiss Lia így látta az összecsapást: - A meccset nagyon jól kezdtük, hamar megszereztük a vezető gólt. Nagyon sok helyzetünk volt, az ellenfelünk pedig ritkán jutott el a kapunkig .A meccs közepe felé kicsit visszaestünk, de utána újra mi uraltuk a játékot. Remélem a következő meccsen is ilyen jól fogunk játszani.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-03-29 11:00 ÜSTÖKÖS FC GYŐR SPORTTELEP

ETO FC GYŐR U19

VS

MTK BUDAPEST U19

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok