HÍREK

Vas Hajnával szerződést hosszabbítottunk

2023-06-18

Vas Hajnával szerződést hosszabbítottunk

A 17 éves futballista a jövőben is az MTK Budapestet erősíti.

Klubunk szerződést hosszabbított Vas Hajnával, így a 17 éves futballista a jövőben is az MTK Budapestet erősíti.

Vas a Grund 1986 FC és a Ferencvárosi TC érintésével került klubunk kötelékébe 2020 nyarán. Játszott az U16-os, az U17-es és az U19-es csapatunkban, majd az élvonalban 2022. március 19-én kezdőként debütált a DVTK ellen, egy hónappal 16. születésnapja előtt.

Az U17-es válogatott csapatkapitánya a 2021/2022-es és 2022/2023-as szezonban is bronzérmet nyert együttesünkkel a Simple Női Ligában, a mögöttünk hagyott szezonban fiatal kora ellenére alapembere volt felnőtt csapatunknak.

- Örülök, hogy Hajna továbbra is nálunk folytatja pályafutását. Utánpótlás évei után, immár a felnőtt csapatban bizonyít mérkőzésről mérkőzésre. Fontos számunkra értékeink megtartása és fejlesztése, azért hogy a csapat és ezáltal a játékos is magasabb szintre tudjon lépni - nyilatkozta Vas Hajna szerződéshosszabbítását követően Pinczi Anita szakágvezető és szakmai igazgató. 

- Utánpótlás játékosként kerültem egy olyan klubhoz, ahol a fiataloknak megadják a lehetőséget. Örülök, hogy én élni tudtam ezzel az eséllyel egy komoly célokért küzdő csapatban. Mozgalmas szezon van mögöttem, alapemberenként sok mérkőzést játszottam az NB I-ben és az U17-es válogatottban, emellett pedig az iskolában is teljesíteni kellett, ha nem is könnyen, de megugrottam a feladatokat. Célom, hogy kiemelkedő és meghatározó játékosa legyek a csapatnak, emellett fejlődjön a játékom, segítsem a társaimat a pályán. Kétszer voltam már bronzérmes az élvonalban, jövőre a bajnoki döntőben szeretnék játszani - mondta a hosszabbítás után Vas Hajna.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-27 17:00 MTK UTÁNPÓTLÁS SPORTKÖZPONT

MTK BUDAPEST U19

VS

ILLÉS AKADÉMIA-VIKTÓRIA U19

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok