HÍREK

Visszavágásra fel!

2016-10-12

Visszavágásra fel!

Szabados György együttese ezúttal az ősi rivális Ferencvárosi TC-t látja vendégül.

Szerda délután rendezik a Jet-Sol Liga harmadik fordulójából elhalasztott MTK Hungária FC – Ferencvárosi TC rangadót. Ezúttal különleges helyszínen, a Szusza Ferenc Stadion melletti műfüves pályán csapnak össze a felek, de remélhetőleg ez nem zavarja majd meg a kék-fehér lányokat.

Szabados György együttese az első helyről várhatja a szerdai Örökrangadót, míg a címvédő Ferencváros – egy ponttal kevesebbet gyűjtve – a harmadik helyen áll, a Viktória FC mögött.

A Fradinál és nálunk is vannak sérültek, így ez mindenképpen nehézséget okoz mindkét félnek – osztotta meg gondolatait a fociakobon.cafeblog.hu olvasóival Demeter Réka. – De ettől függetlenül oda fogjuk tenni magunkat és egyértelműen azon leszünk, hogy győztesként hagyjuk el a pályát. Az pedig, hogy szerdán van a meccs, nem okoz gondot, ugyanúgy készülünk rá, mintha szombaton vagy vasárnap játszanánk.

Persze a kedvező előjelek ellenére is a Jet-Sol Liga legutóbbi két kiírását is megnyerő Ferencváros nevezhető a találkozó esélyesének, bár a zöld-fehérek is tudják, meg kell szenvedniük minden egyes pontért.

Sajnos sok sérültünk van jelenleg, de ha úgy játszunk, mint a Győr ellen, akkor ez nem okozhat gondot – vélekedett Németh Júlia, az FTC kapusa. – A hétközi forduló szokatlan lehet mindkét csapatnak, de nem hiszem, hogy ez rányomná a bélyegét a találkozóra.

Minden bizonnyal pályára lép majd a Ferencváros színeiben az a Nagy Ágnes, aki tavaly még az MTK Hungária FC-t erősítette.

Természetesen más lesz, mint a többi mérkőzés, hiszen onnan jöttem, sokat köszönhetek az MTK-nak – emlékezett a 24 éves támadó. – Az ember a volt csapatának mindig jobban akar bizonyítani, de ezt a helyén kell tudni kezelni, mert akkor a játék rovására is mehet. Úgy érzem, ezt tudom kezelni és semmi másra nem fogok gondolni, csak arra, hogy jó eredményt érjünk el.

Mindenesetre aki megteheti, látogasson ki szerda délután Újpestre, és hajszolja győzelembe az MTK-s lányokat!

2016. október 12. 16:30 MTK Hungária FC – Ferencvárosi TC; Jet-Sol Liga mérkőzés, Szusza Ferenc Stadion

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-20 10:00 PUSKÁS FERENC LABDARÚGÓ AKADÉMIA

PUSKÁS AKADÉMIA FC U19

VS

MTK BUDAPEST U19

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok